Senaste från mobilen.

Mat - Mys - och lite mer mat.  
Det är ju helt sjukt vad veckorna flyger förbi. Tyckte ändå det här året började fruktansvärt segt, eftersom jag inte har gjort speciellt mycket på helgerna. Men faan alltså vad dagarna går fort ändå. Det var liksom 9 veckor sedan nyårsafton?! Ångrar nästan varenda sekund jag klagat på helgerna jag bara suttit hemma och inte gjort något, glömde liksom bort att njuta av helgerna. Vi kom fram till att vi har något uppbokat varenda helg nu framöver med start den här helgen.
 
Jag och Filip har försökt ta vara på den här tiden med att fixa lite mer i huset, vi la ju gästrummet lite åt sidan när vi flyttade in men har nu i helgen börjat på den dära tråkiga biten, spackla - slipa - måla. Vi har dock lite olika ideér om hur det ska se ut i det där rummet så vi får se om vi kommer fram till något. Det är i vilket fall KAOS i huset igen då det står kartonger och möbler överallt som ska in i det rummet igen när vi är klara. Lär ju ta sitt lilla tag då vi som sagt har något varje helg nu och jobb samt träningar på vardagar......
Men förresten så hann vi faktiskt med att bli klara med köket i helgen, vi har ju inte gjort om så mycket där eftersom vi tyckte det ändå var helt okej. Ska ta lite bilder och visa er det när vi har städat undan lite haha!
 
Dessutom så firade vi ju alla hjärtans dag med en date på Bredaryds Världshus med deras berömda schnitzel och ser ni hur stor den ääääär? Men shit vad god den var. Det är verkligen något jag inte har ångest över att lägga pengar på, God mat alltså haha!
Vi var även hundvakt i helgen och vilket jävla väder Sverige bjöd på. Ska det vara snö och minusgrader så ska det vara klarblå himmel och sol på det också, då lovar jag att aldrig mer klaga på vintern sålänge den håller sig till några månader om året. Så fantastiskt fint och jag hoppas vi får det här vädret i helgen också då vi ska upp till Berget för att åka skidor och fira två grabbar som fyllt år. Det ska bli himla trevligt.

En Söndag med Oskar Linnros!

HUUUUUUUR fantastiskt är inte det här att se då? Och hur fantastiskt var det inte i Söndags då jag först o främst bara satt nån meter ifrån Oskar när han sjöng, och i följd till detta även fick kramas och fotas med honom efter konserten. När jag och Filippa stod och väntade på vår tur i signeringskön kände vi oss lugna, men när vi väl kom fram till honom resulterade det i stumhet och jag skulle vilja göra om allt som handlade om det samtalet vi hade den korta stunden. Försökte som sagt spela cool, men den coolheten försvann så fort jag förstod att han faktiskt står där. Det var häftigt, haha! Måste nog säga som förra gången jag såg honom och ändra mig, att det här var den bästa spelningen Oskar gjort, som jag varit på. Det var sååå bra! Nu dröjer det nog ett tag tills vi ses igen, men jag är nöjd tills den dagen kommer igen!

Första resan för 2018.

Bilder från Pinterest.
 
Hallååå, hur fantastiskt är inte det här då?! Äntligen något att se fram emot. Den 20 April åker jag och Filip, ihop med hans familj, till Rom för några dagars turistande. Jag tror stenhårt på Rom, och Italien framför allt. Dels för att jag är så jävla taggad på att äta Pasta och Pizza, men också för att jag tror det är en fin stad. Jag har tydligen varit i Italien när jag var liten, eller Sardinien för att vara exakt. Kommer inte riktigt ihåg den resan mer än att vi fick med oss stora kottar hem som vi sprayade i guldfärg, som plockades fram lagom till jul varenda år... Så jag ser fram emot den här resan super mycket. Och förhoppningsvis har vi två resor till under 2018 att se fram emot. Det kan ju bli ett himla fint år det här.
 

RSS 2.0