Fotboll & Kusinmys.

Vilken helt fantastisk helg jag har haft i vår fina huvudstad. Och det slog mig vilken lyx jag har haft som fått träffa 4 av 6 kusiner denna helgen. Det är bara jag och Filip som fattas i Stockholm för att laget ska vara fulltaligt, haha!
 
Vi åkte som sagt upp till fina Stockholm i Fredags och släppte av Filip vid Friends för att sedan fortsätta till min farbror samt kusiner i Täby, innan vårt gäng också styrdes mot Solna. Vilken helt fantastisk stämning det var på Friends, och helt fantastiskt med vinst såklart. Det är verkligen något jag älskar, att vara på plats vid såna här tillställningar. Framför allt fotboll! Vi var super nöjda efter den upplevelsen och önskar man kunde varit på plats varje gång...
 
Vi följde upp lördagen med att återvända till Solna för att spendera några timmar på Mall, och just shopping timmar är ju faktiskt dom snabbaste timmarna i ens liv, ALLTID... Var bara en ynken liten klänning som fick hänga med mig hem, men en given kandidat som nyårsklänning!!
 
Vinkade av familjen senare på kvällen och fortsatte vidare in till stan på egen hand för att möta upp mina andra kusiner som flyttat dit för ett tag sedan. En helt underbar kväll med sushi och en massa vin. Så himla fina kusiner jag har och SÅ stolt att jag är släkt med dem. Verkligen helt fantastiska människor!

Dubbelt upp från Snapchat.

God morgon! Jag är heeeeeeeelt slut idag. Redan inne på min tredje kopp kaffe sen jag började jobba vid 07:30.. Som ni kanske förstår med bilden så sov vi första natten i huset, det gick bra. MEN, jag som är alldeles för bekväm av mig vaknade av minsta lilla ljud eftersom man inte alls är van vid de nya ljuden. Det vänjer man sig vid såklart. Men jag som annars sover så fruktansvärt djupt och inte vaknar av någonting, har gått från sovandes till klarvaken många gånger inatt. Tur det är en kort arbetsdag för mig idag, vi ska nämligen åka till Stockholm runt lunchtid för en helhelg i storstaden med bland annat fotboll ikväll!! Den här helgen kunde ju inte komma mer olägligt, om man får säga så?! Hade helst bara velat vara hemma och installerat mig i huset. Men varken fotboll, Stockholm eller kusinmys tackar man aldrig nej till!

Från en helt fantastisk kväll.

Som sagt, den här människan bjöd på en sån jävla bra kväll i Lördags. Av alla tio-tal gånger jag sett den här människan på scen, var den här spelningen den bästa. Det var så fint på alla sätt. TACK för att du är så fantastisk. Nu ses vi igen i Göteborg
11 Februari, må det gå fort dit!

Vi hann även med en sväng till Ikea igår eftermiddag, ALDRIG mer Ikea under stress och aldrig mer Ikea när man inte har mer än två timmar tillgodo. Vi var absolut sist ut ifrån Ikea igårkväll och fick betala våra grejer i mörker samt vakter som stod och väntade på att få låsa...Vet knappt vad vi fick med oss hem igår men ändå är vi flera tusentals kronor fattigare haha. Ska bli spännande att öppna upp allt ikväll, har ju ändå väntat på det här ögonblicket sen vi köpte hus- Inredningsbiten!!!!!
Vågar inte säga när inflytt äger rum, det har vi sagt i snart två veckors tid och ännu inte flyttat in. Hmm....
Men nu är det i vilket fall väldigt näääääära!

RSS 2.0