Arena Run!

En sensommar kväll i Augusti förra året, efter några glas vin (kanske till och med några flaskor,) kom vi på den här brillianta idén att vi skulle springa Arena Run. Var nog inte lika övertygad när vi väl var på plats i Lördags, och upplevelsen i loppets gång var väll inte riktigt vad jag hade hoppats på. Men jag kämpade på så gott det gick och sprang ensam in i mål på en helt okej tid. Men nästa år sitter jag nog på läktaren och hejar istället om vi skulle fått för oss att åka igen. 
 
Vi kom upp till huvudstaden sent i Fredags och därför blev det bara en lugn kväll, med ett alkoholfritt glas vin i hotellbaren för min del (blir numera bakis av ett glas vin ja...) Jag är imponerad över mig själv, haha! Skriver som jag sa till tjejerna i bilen när vi rullade in i huvudstaden - Det pirrar alltid i magen när jag anländer till Stockholm! Från den dagen jag förstod att man inte alltid behöver bo med sina föräldrar så har jag sagt att jag ska flytta dit när jag blir stor. Tror inte jag har blivit stor än för det har ju som sagt inte hänt ännu. Kanske när jag och Filip blir pensionärer, tror inte det händer innan faktiskt haha. Men i vilket fall älskar jag den staden! 
 
Efter loppet i lördags svirade vi om till party blåsorna och begav oss först till Pinchos för mat och drinkar, en snabb mellan-landning på hotellet och sedan vidare till Berns för att dansa av oss sista energin. Måste ha gått på extra batterierna under natten för vi kom inte hem till hotellet förrän 05:00.  Lagom trött och mosig i huvudet var man när man gick upp vid 10 igen för frukost. Iskall vattenmelon var min bästa vän under den frukosten kan jag tala om för er. Men kul har vi minst sagt haft i helgen och tackar så hjärtligt brudarna ovan för detta! 

RSS 2.0