Resultat av Sovrummet


Fortsätter flödet med bilder ifrån huset, man får passa på när det är städat och fint haha. Men surprise att även detta rum går i vitt och grått eller? Jag har ju redan visat er före och efter bilder när det var tomt i det här rummet så det vi har gjort är att måla väggar och golv i vitt samt slog ut garderoben som var inbyggd i väggen eller vad man säger, därav gluggen i rummet. Men kolla så bra det blev med tvn där! Känns lite tomt på väggarna dock så lite trevliga tavlor hade jag väll tänkt skulle komma upp så småningom. Men i helhet är nog faktiskt sovrummet också redo för att bockas av på renoveringslistan.

Vårt vardagsrum.


Dem två enda bilderna vi tog på vardagsrummet innan vi började renovera därinne. Inte så stora renoveringar kanske. Vi sågade ut dörr öppningen så den blev större, vi satte träpanel på den svarta väggen, satte upp gipsskivor på alla väggar, la nytt golv samt nya tak, fönster och golvlister.
Resultat;

Så himla kul att ha före och efter bilder nu när man väl kan se tillbaka. Och så nöjda vi är över vår insats! Kan ni gissa vilka favoritfärgerna är hos oss? Haha.. Förresten så har Filip snickrat ihop matsalsbordet själv som är på sista bilden, och jag älskar det här bordet. Dels för att Filip har gjort det såklart men också att vi kan sitta många runt det. Samt att det inte är liksom helt perfekt slipat eller målat, det känns som att det blir mer personligt, typ....
 
Nu räknar jag ner sista timmen här på jobbet av denna skit vecka.
Jag började ju min vecka med att köra in i en arbetskolegas bil, med Filips bil dessutom, när jag skulle parkera utanför jobbet.. Har mått så dåligt över denna händelse hela veckan haha.
Var även hos tandläkaren i Onsdags och fick ny tid för lagning av tand. Tråkiga pengar att lägga på såna här besök så nu har jag varit o storhandlat på apoteket för att slippa såna utgifter framöver. Stressen på jobbet har varit utöver de vanliga vecka 3 och allt har i princip bara varit jobbigt och tråkigt den här veckan. Längtar tills jag får slänga mig i soffan ikväll... Men först ska jag kämpa en timme till.
Trevlig helg!

Inflyttningspresenter från Farmor.

Kolla vad fina saker jag och Filip fick av min Farmor i helgen! Tavlan har hon målat själv och jag beundrar verkligen den, och Farmor såklart. Hon är så duktig på att måla. Ska försöka hitta en hedersplats åt den här hemma, vi har ju inte satt upp något på väggarna ännu så vi får se vart den hamnar. Och för att inte glömma champagnehinken - HUR FIN ÄR DEN INTE DÅ? Såg den här i somras i Trosa och har knappt kunnat sluta tänka på den, och nu kom Farmor med den. Så tacksam verkligen! Tycker det är en skit snygg inredningspryl till vårt hem, nu saknas bara en drinkvagn som inte är hittad ännu. Den ska ju såklart se ut som på bilden jag har i mitt huvud, haha!

Det finaste rummet vi har.

Förstår ni min lycka över det här rummet?
Det är helt fantastiskt. Det blev så mycket bättre än vad vi hade tänkt oss. 
 
Jag hängde med familjen till Ullared igår, då farmor är på besök över helgen. Tyckte inte jag hade speciellt mycket i vagnen men kom ändå upp i några tusenlappar. Farligt det där gula varuhuset. De finaste jag fick med mig från shoppingen igår var den här sitt-puffen i sammet, den passar så bra därinne. Och även taklampan som lyser upp så fint. Det börjar verkligen bli inte ordning på rummen här hemma och jag går runt och njuter varje dag. Jag är dålig på att ta bilder men ska visa er resten av huset så småningom. Har ju inte ens visat er när toaletten blev klar? Det största projektet vi haft i huset än så länge. Lovar att det kommer upp snart. 

Inledning på nya året.

God jul, Gott nytt år & god fortsättning får jag väll börja med att skriva till er, eftersom det har ekat tomt här i dessa högtidsdagar. December kan nog vara den snabbaste månaden på hela året, men ändå den månaden där man har som minst tid. Men skönt är det väll då att Januari bjuder på lugn och ro va. Jag börjar dock komma in i nån slags mörker-depression och inser att jag behöver få se den där fantastiska solen för att inte gräva ner mig totalt.
 
Men att så mysig jul jag har haft. En julaftons morgon som började med fullt hus i vår lya, då vi tog på oss att ordna julfrukost, och då det egentligen var tänkt för 8 personer men det blev helt plötsligt 22?! En tradition som helt klart kommer att fortsätta! Dessutom måste jag ha varit himla snäll förra året, då julklapparna till mig aldrig tog slut. Och jag var minst sagt chockad för alla fina julklappar jag fick, eftersom jag knappt hade önskat mig något. hmmm.
Juldagen har ju också sin charm såklart, men kanske lite galnare charm än vad julafton har. I min familj är juldagen nästan lika helig som julafton, eftersom min far (och även farfar) fyller år den dagen. Så den 25 visar verkligen kalas familjen sig från sina bästa sidor, detta året lämnade vi dock dem vuxna själva och kalasade på egen hand upp till hotellet.
 
Och nyår då, den enda händelsen där bilderna är ifrån. Är så dålig på att fånga dessa ögonblick på bild, kanske ska bli bättre på det detta året... I vilket fall var vi ett helt fantastiskt gäng hos Julia för att fira in det nya året med tre rätters, nyårsquiz och gissa vem som skrev på facebook för många år sedan. Den sistnämnda fråge-leken var himla kul faktiskt. Fick pussa på Fille vid 12 och skåla in det nya året med mina hjärtevänner, och mådde dessutom bra dagen efter. waaaaaaaaow! Heja 2018!
 

RSS 2.0