Dinner and Drinks.

Skärpning från min sida, igen. Veckorna går så himla snabbt och det händer så mycket kul i mitt liv hela tiden att jag inte hinner skriva om det, typ.... Jag har iaf varit iväg en sväng till Halmstad för en utekväll med drinkar och god mat. Jag har även spenderat en kväll på hotellet med after work och druckit alkoholhaltiga drycker hela helgen. Är så trött idag då vi gick Trajet igår. Ska försöka fixa lite bilder från gårdagen. Kram på er! 

Grattis Mammsen! ♡

Har idag firat en av världens bästa människa på födelsedagen - Min Mamma. Världens bästa och finaste Mamma. Kalas med pizza och massa tulpaner har kvällen bestått av, och presenter såklart. Jag och Hugo har som vanligt ingen framförhållning så vårt paket som vi har beställt dagen till ära kommer inte förrän nästa Onsdag, så vi fick åka och köpa lite födelsedagspresenter i sista sekunden. Imorgon blir det också kalas fast på hotellet och popquiz, sen är det fasen snart fredag igen. Vilken kalasvecka! 

Rosévin och solsken.

Har kanske druckit alldeles för mycket vin denna helgen för dess innehåll på dagar. Men visst är det konstigt hur vädret kan påverka en, iallafall mig. Så fort solen börjar titta fram denna tiden på året, då smakar Rosévin betydligt mycket bättre. tackar Vinet för denna helgen och självklart dessa brudar för lördagens reunion och utekväll! 

Allsvensk premiär.

Äntligen är allsvenskan igång igen, och jag sitter bänkad framför tvn med matchtröjan på. Tråkigt att man inte kunde vara på plats idag i Stockholm, som det egentligen var tänkt. Får jämna ut det med att försöka gå på så många matcher som möjligt. Är så taggad för denna fotbollssäsong haha! 

RSS 2.0