Swedish House Mafia!

Ett inlägg som skulle kommit ut för en vecka sedan som försvunnit in i utkast fliken, är nog alldeles för van vid att trycka på den knappen istället för publicera haha. Skriver ju faktiskt mer inlägg som sparas där än dom som publiceras, onödig fakta ja...
 
i vilket fall, Jag och Filip började vår helg med att åka en liten omväg upp genom Vingåker för att försöka hitta en kostym till honom då vi ska på bröllop om några veckor. Det är ju något speciellt med killar och kostym hehe. Vidare till Trosa för en natt hos farmor innan vi checkade in på hotell i Stockholm på Torsdagen. Fotografiska var första stoppet i storstaden innan vi gick o köpte öl för att förfesta lite på vårt hotellrum. Såna tillfällen är ju så värdefulla, och mysiga. Där satt vi i ett litet rum i ett regnigt Stockholm med några öl och pratade om livet. Blir pirrig i magen haha. 

Vidare till tele2 för den efterlängtade konserten. Och hur beskriver man hela den här händelsen rättvist? Tror faktiskt inte jag kommer hitta ord för att kunna förklara det på bästa sätt, dom här tre grabbarna ihop är ju helt enkelt magiska. Dem skapar ju magi vad dem än gör och inget undantag under den här kvällen då vi var där och skulle få vara bland dem första i världen att se Swedish House Mafia återförenas. 

Vi fortsatte vår helg med shopping, den ena gladare än den andra haha. En av mina favoritsysslor helt klart.. Vi hade senare på kvällen bokat bord på Un Poco, där jag åt för 7 år sedan sist och har typ drömt om deras risotto och friterade oreo kakor för att det var så gott, men till min besvikelse, och Filips också då jag hypat upp detta för honom sen vi träffades typ, så var det inte lika gott som första gången haha..

Vi avslutade denna helgen med fotboll på hemmaplan, händer ju inte så ofta att jag går på hemma matcher då det tyvärr är lite långt hemifrån. Så jag njöt verkligen av att sitta där på den kalla arenan, och vinsten gjorde så vi kunde åka hem glada på eftermiddagen.

Nu är man minst sagt tillbaka i det där berömda hamsterhjulet, blir ju lätt så efter att man har gjort en massa kul flera helger i rad och kommer tillbaka till verkligheten.. Även om det är många helger att se fram emot framöver så är inte det desamma som att åka iväg. Men med tanke på hur fort det här halvåret har gått så lär det snart bli semesterdags och December igen. En liten tröst för min hjärna är iaf att jag vet att vi kommer få en varm jul i år igen. 

RSS 2.0