Senaste från mobilen.

Ett dagsplock av bilder från de första veckorna i Maj.
SÅ vad har jag hunnit med denna fantastiska men bedrövliga månad?
Fotboll har såklart stått på schemat denna gången också, första helgen i Maj åkte jag och grabbarna till Halmstad för att få uppleva årets första sommardag med uteservering, en massa öl, strålande sol, och en vinst mot Halmstad - En sån dag är så jävla svårslagen!
 
Annars har jag druckit rosé, fikat, druckit vin, ätit tårta, druckit lite mer rosé och fikat ännu mer. Mitt jobb just nu är inne i en sån riktig fika/fira period då varannan dag består av fika. Men jag gillar det, både vin och fika. Jag har även stukat foten på cupen också, ni vet ju att Maj månad för mig betyder otur. Och jag tycker jag borde lärt mig att jag ska hålla mig inne första veckorna i Maj, men icke. Utmanar alltid ödet!
 
Förutom en stukat fot som jag haltar runt på så ska jag och Filip gå på husvisning idag.
Jag vet vad ni tänker, jag tänker likadant. Jag är pank, jag shoppade upp mina sista pengar i lördags då jag fick panik över att jag inte hade några kläder. Jag ljög för mig själv. MEN det är ju faktiskt bara en vecka kvar till löning, och en vecka med nudlar har ju ingen dött av?! Dessutom är jag taggad till tusen då jag för första gången på 5(!!!) år ska få uppleva Gisledagarna i år, Wopwop. Sen börjar vi Juni med Summerburst. - Traditioner bryter man inte.

50 års fest & tillbaka till 80-talet.

I lördags hade min kära mor ihop med sin bästis deras 50 års fest. Och vilken fest det blev. Jag älskar att festa med den äldre generationen, det blir alltid sån magisk stämning. Kvällen skulle gå i 80-talets tecken samt att den enda "dresscode" dom hade var att man skulle bära något cerise. Himla lyckad kväll som sagt och tror Mammsen var supernöjd också. 
 
Ja, så efter en sådan härlig kväll var ju resultatet igår som väntat. Djävulens påfund - bakfylla.... 
Jag kämpade och kämpade, och kämpade lite till med att ladda om batterierna för att hänga med ut till Sigges premiären. Men efter många om och men, så gav jag upp. Besviket gick jag hem o la mig, men vaknade upp imorse som en ny människa. Och ni som känner mig vet att min bakfylla är på en nivå som knappt går att mäta på en skala. Jag trodde jag kunde övervinna den, men de där ska man fasen inte leka med haha. 
 
Hoppas ni har haft en bra Valborg mina vänner!
 
 

RSS 2.0