Finally!

Började helgen med att hämta ut denna fantastiska skapelse, och så efterlängtad den är! Min sexa började svika mig totalt det sista, så nu äntligen är allt i sin ordning igen! 
 
Jag är så himla tråkig när det gäller denna sidan. Jag gör inte så mycket mer än att jobbar och sover känns det som. Men snart ska vi ut och resa igen och jag ska försöka hålla kameran uppe så mycket som möjligt. känns för övrigt så himla sjukt att tiden gått så fort, vi åker till London om 10 dagar och puerto rico om typ 8 veckor?! men jag älskar det, älskar att resa! Något jag tycker väldigt mycket om också är att det är lördag idag. Puss på er! 

jB och annat skoj.

Ett stycke bild ifrån Justin där stämningen var magisk. För övrigt var resten av konserten helt okej, men jag var mer impad första gången jag såg honom. Hmmm... men Stockholm för övrigt var kanon och jag älskar verkligen vår fina huvudstad. resultatet av den helgen är en fattig Hannah men med lite mer i garderoben. Gillar det där mottot angående kläder och pengar som jag inte kommer på just nu, haha! 
 
Ett stycke selfie bjuder jag också på dagen till ära, nästan rykande färskt tagen för några dagar sedan. Kalas i fredags i nyktert tillstånd och resultatet av det beslutet, vakna upp och må kanon dagen efter. Resten av helgen har jag bara varit en potatissäck och samlat på mig kilon. Har liksom låst in mig själv i lägenheten på grund av kontot just nu. Har ju en massa resor bokade som jag måste spara pengar till. Och med det sagt avslutar jag med att säga att det endast är tre veckor kvar tills vi åker till London igen. Och jag längtar så efter att fylla på garderoben med höst och vinterkläder. London har ett jävligt bra utbud av det där. 
 
puss & kram på er. 

RSS 2.0