Min babyshower!

Jag är nog fortfarande i chock efter helgens överraskning, och full med lycka och energi i kroppen. Vilka fantastiska människor vi har omkring oss. Jag vet inte vilka ord jag ska använda mig av för att förklara hur tacksam jag är över att ha er i mitt liv. Ni är bäst! Och jag längtar så tills mini får träffa er och växa upp bland så många fina människor.

Jag blev som sagt överraskad i lördags med en babyshower, och jag har nog faktiskt aldrig blivit så överraskad. Jag anade verkligen ingenting och är så imponerad över att alla kunnat hålla tyst om detta haha! Men så tacksam jag är över den dagen, och över er. Kan inte säga det tillräckligt många gånger. När corona är över ska jag krama om er allihop och aldrig släppa taget!!!

Imorgon går vi in i vecka 34, vilket jag tycker är heeeeeeeelt sjukt. Jag som skulle uppdatera här vecka för vecka, det gick ju sådär haha…. Mycket har hänt sen sist här, bland annat har vi varit på 3D ultraljud vilket var så mysigt då Filip fick följa med. Sjukt hur dom kan få fram såna bilder på en bebis i magen. Vi beslutade faktiskt oss för att inte ta reda på könet, men vi har dock ändrat oss om vad vi tror det blir, Filip tror tjej och jag tror kille. Längtar så tills vi får veta!

Men jag mår bra nu till skillnad från sist. Inga kräkningar sen några veckor tillbaka och det är jag så tacksam över.  Jag är bara väldigt väldigt trött…. Sover gärna så fort jag får en stund över, jag sover väldigt dåligt om nätterna och mina ben sticker så jag håller på att bli tokig. Känns som att jag suttit på ett flygplan i en månad… Har lite ont i ryggen och mina fötter värker och är svullna. Men som sagt annars mår jag bra. Så jag ska försöka njuta nu sista veckorna och gosa med min stora mage. Kan tänka mig att det kommer kännas konstigt utan den sen haha.

Annars lever jag i ett ständigt kaos här hemma, vi renoverar köket och har gjort sen en månad tillbaka. Därav grejer överallt. Men det börjar sakta men säkert bli färdigt det projektet nu. Det kliar i mina fingrar angående barn rum som vi inte ens har börjat med. Så det får bli mitt projekt denna långhelg tror jag. Även om det är några veckor kvar till minis ankomst så kan det ju faktiskt hända när som helst nu. Du får stanna kvar i min mage några veckor till, men kom gärna lite tidigare :) 

PS. Hur kul att en av mina bästisar är gravid samtidigt? Det skiljer bara 6 veckor mellan oss och jag är så lycklig över att ha haft någon att prata med och som förstår precis vad man pratar om. Med alla dessa hormoner och humörsvägningar, och orken. Tänk vad vi ska mysa runt med våra barnvagnar i sommar, och att våra barn redan har en bästis innan dem ens vet det själva. DRÖM! Så tacksam för livet!!!! 


RSS 2.0