Första dygnen i värmen.

 
Två glada samt bleka människor satte sig som sagt på planet i Torsdags. Om flygresan gick bra? Alldeles utmärkt! Om jag sov något under resan? Inte en minut. Om jag gick på toa på planet? Inte det heller. Jag satt alltså 10 timmar på den där flygstolen och kände mest bara ångest. Fatta den paniken samt stelheten när vi kom av planet... 

Efter några timmar kunde jag slappna av lite och kollade på film. Tänkte hela tiden på att jag skulle bli trött, men det där med attraktionslagen i det läget funkar inte riktigt. Så hela dagen igår var ett enda stort moln. Vi var så trötta och förvirrade, men efter lite mat och 29 timmar utan sömn så la vi oss och vilade middag. Gav oss ut i vimlet på kvällen för lite mat och gick sedan tillbaka till hotellet för att Nanna natten. 

Idag vaknade vi upp som två nya människor och redo med våra bleka kroppar att möta solen. Tur man aldrig bränner sig i början av semestern :):):):):) imorgon får det bli parasoll-press. Men om det är skönt att vara här? JA! Jag njuter varenda sekund. Att bara få se lite solljus, vara sådär äckligt varm och dricka kall öl med mannen i mitt liv, det mina damer och herrar är fan livet!


Strålande Jul!

Alltså vilka helt fantastiska dagar jag har haft sen senast. Och satan i gatan vad fort julen var över. Nu sitter vi här natten innan den dagen som vi har längtat efter i ett halvår. Ångrar alla gånger jag sagt att tiden går för sakta detta halvår. 
 
Men som sagt, två underbara dagar försvann fort. Julafton som var magisk, vädret var magiskt, att jag fick umgås med min älskade släkt hela den dagen var magiskt, att jag har världens bästa pojkvän som skämde bort mig med en julklapp i form av en Parisresa är också magiskt, han är magisk!!!! Igår var också en magisk dag då en av dem viktigaste människorna i mitt liv fyllde år, Pappsen! det firades lite på dagen innan vi styrde mot förfest hos Sanna för att dansa vidare upp till hotellet. Så ni kanske förstår vad vi har gjort idag, vi sov till klockan 16.00?!?!?! Har mått dåligt hela dagen och försökt att packa de sista, tror jag mår lite dåligt över att det faktiskt är dags att sätta sig på ett plan imorgon. Får ju sån ångest när jag ska flyga. Undra om jag någonsin kommer somna inatt...... 
 
Nästa gång skrivs det nog från andra sidan jorden. Weyyyy. Godnatt! 

Jul på Liseberg!

Igår fick jag uppleva något för första gången i mitt liv, som jag även har tjatat om och sett fram emot i typ hela mitt liv - Jul på Liseberg! Och den uppelevsen är ju inte en dag för tidigt haha. Men igår åkte vi som sagt dit, och jag var nog lika lyrisk som alla barn mellan 1-10 år när jag gick där igår. Så fantastiskt fint och mysig, och precis det här jag behövde med min familj för att få till den där julkänslan för det här året innan vi lämnar detta land för lite sommarklimat. Den energin satt minst sagt kvar i kroppen idag, för det har julstädats, bakats julgodis, fixat julskinka och allt annat stök, för imorgon är ju en av dem viktigaste dagarna på hela året, Julafton! Jag och Filip ska stå för julfrukost imorgon för 25 pers, en tradition som kom vår första jul ihop. Ni vet ju att jag är en traditionsnörd samt högtidsnörd. Så jag är nog mer exalterad över detta än Filip haha. Men först väntar en lång uppesittarkväll. Jippi. 

Julbord & Julfirande.

Vilken tur att det finns människor i min omgivning som är duktiga på att ta bilder, för jag är absolut inte det. Men en bild lyckades jag och gänget fastna på från i Fredags då vi var på julbord med Elkedjan. Ännu en spegelbild hittade jag i min telefon från i fredags, dem enda bilderna jag fastnar på. Kanske inte ens det haha... Annars fortsatte helgen i julens tecken, vi åkte till Halmstad i lördags för att fira jul med Filips släkt då vi inte kommer träffas på julafton. Lagom kaxig kämpade jag mig upp i lördags men det ordnade upp sig med tiden haha. I söndags låg vi i soffan hela dagen och tyckte nog mest synd om oss. Filip ligger hemma och är sjuk för andra dagen och jag känner att det kommer smygandes på. Så typiskt när det verkligen börjar dra ihop sig för resa. Alltid är det något. Men nu har vi börjat räkna ner på riktigt och om bara 9 dagar flyr vi fältet. Jag har börjat drömma mardrömmar igen om flygplanskraschar och annat hemskt. Blir nog bara värre ju närmare dagen vi kommer.... 

Liten förändring, men stor skillnad!

Kolla vad Filip har sysselsatt sig med i veckan!!
Han slutar aldrig att förvåna, skönt att ha en liten hobby snickare till pojkvän haha.
 
Vet inte ifall jag har visat bilder på köket i huset innan, men det är de enda rummet i huset som vi inte har renoverat, förrän denna lilla förändringen nu då. Vårt hus går ju i färgerna vitt och grått, kanske lite tråkigt så köket är väll ändå  okej att det bryter av lite med det svarta, även om jag som sagt inte gillar svart haha.. Men nu, med bara denna lilla förändringen, så känns det verkligen mycket ljusare och mycket finare. Kanske så till och med jag kommer stå för kvällsmaten några dagar i veckan nu haha. Hoppas inte han läser detta, för det är något jag är så bortskämd med, Filip lagar mat varje dag och ingen är mer tacksam än jag för det!
 
Annars går dagarna i ett och vi har börjat räkna ner till resan. Jag har börjat få resfeber och ångest, men på ett bra sätt antar jag haha. Tycker ju det är jobbigt att flyga, och har aldrig flugit såhär långt utan mellanlandning. Förhoppningsvis går det bra och det börjar klia så i mina fingrar med att packa. Jag fick en jätte fin resväska för någon vecka sedan när vi firade min födelsedag 4 månader senare. Har skrivit packlista, till och med kategoriserat den listan, så egentligen är det bara att börja! Det är ju faktiskt bara 13 dagar kvar!!! Heeeeelt sjukt. Men först ska det upplevas julbord ikväll med jobbet, och imorgon ska vi fira jul med Filips släkt i Halmstad. Sen börjar det nog packas till Söndag. Wihohoohohoh.

RSS 2.0