Här var det semester!

Vad skönt det är när man kommer in i det där semestermoodet då man inte riktigt håller koll på vad det är för dag eller datum, inget att hålla koll på och inga måsten. Man bara unnar sig och gör lite vad man känner för. Även om man snart måste försöka sig tillbaka till rutinerna igen. Tur att vi har en vecka kvar att återställa oss på. 
 
Vi tog i vilket fall vårt pick o pack och slängde oss i bilen till Halmstad när semestern kallade för två fredagar sen. En dagsutflykt till Höganäs, Mölle och Helsingborg började vi med på vår första semesterdag. Annars har vi flitigt varit gäster på frösakulls strand då vädret varit klockrent. Till min stora glädje då vi inte kom iväg på någon utlandsresa denna sommaren. After beach, 60 års fest, min födelsedag och middagar inne i stan har också hänt under dessa veckors semester. 
 
I torsdags bestämde vi oss för lite miljöombyte och bokade hotell i Stockholm för att först stanna till på Vålarö och överraska min släkt och farbror som hade ställt till med 50 års fest. En sån händelse man önskar att man filmat då min mamma inte kände igen mig och Filip först. Nu ligger vi här i hotellets säng i storstaden efter en heldag med sol och bad ute hos min kusin och hans tjej i Nacka. Ikväll ska vi gå på dejt jag o Fille och imorgon har vi ingenting planerat vilket är ganska skönt. Stockholm brukar bjuda på överraskningar så vi får se vart vi hamnar imorgon!

RSS 2.0