Midsommarhelgen.

Som även detta år firades in i Halmstad hela helgen. Till skillnad från förra året var vi inte helt ensamma på midsommarafton utan Filips två killkompisar, (kan nog även kalla dom för mina killkompisar också egentligen..) umgicks med oss på midsommarafton. Vi började dagen med att äta lunch på tylöhus med en magisk utsikt och avslutade den inne i stan på bulls med några öl. Dag två, midsommardagen, en av dom stökigaste dagarna på året, startade vi med en fördrink i en kompis stuga där andra gislavedsbor anslöt sig till. Vidare för lunch där det minst sagt inte var en lugn stund haha. Den där fördrinken blev till en förfest på tre timmar innan klockan slog 15:00 så det blev en bra uppladdning. Minigolfen efter maten spelades med rekortfart, kanske berodde på att vi gick av efter halva banan då jag har alldeles för törstiga kompisar. Avslutningsvis slutade kvällen på leffes innan vi insåg hur gamla vi kände oss så vi gick hem. Nästa år har vi bestämt oss för att fly landet, eller det är nog mest jag. Filip har inget val :):):)
 
Efter den helgen slog vardagen oss med storm. Magsjuka och hundvakt. Det ena mysigare än de andra.. Men att så mycket bättre man känner sig med en fyrbent liten kompis i såna lägen. Vill verkligen ha en egen en vacker dag... Något annat jag verkligen vill ha nu är SEMESTER. 10 långa arbetsdagar kvar innan det händer dock men min hjärna har redan ställt om till semester. Hoppas det går fort dit, tack och hej.

Bröllop & Bal

Kan vi prata om alla fina människor jag har träffat i helgen? Inte bara för att alla var så fint klädda utan i helhet. Jag hade en bild i mitt huvud att jag och Filip skulle ta så fina bilder innan vi åkte på bröllop i lördags, och nu när man går igenom alla så är vi osynkade på varenda bild vi tog. Antingen så blundar jag, eller så kollar Filip åt ett annat håll, eller tvärtom. Ljust var det också när vi väl tog oss ut i Lördags, och med facit i hand kanske vi skulle haft solglasögon på när vi tog kortet på första bilden haha?! För den bilden är den bästa av alla 20.... Ni förstår nog. 
 
Men iväg på bröllop kom vi, och ett helt fantastiskt sådant. Mitt och Filips första faktiskt, och det var helt magiskt. Förstår vad alla menar med den där speciella känslan efter ett bröllop, för alla glada människor man träffar under en sån kväll smittar ju av sig. Hoppas att nästa gång vi är på bröllop är det vårt egna, hehe.... Fantastiskt fin tillställning och Grattis ännu en gång fina Linn & Filip! 
 
Och så var det dags för bal i söndags och ALLTSÅ SNÄLLA NYP MIG I ARMEN. Kolla på min bror och hans baldejt VAD FINA???? Där fick man jävlar hålla tillbaka tårarna och svälja några gånger, men när jag hörde att pappa snyftade bakom mig så släppte jag det också haha. Min fina fina lillebror. 

Hugos student!

Men alltså tänk att den här lilla killen gick och tog studenten i Onsdags. Får man vara lika stolt som ens föräldrar för det? Jag är det iaf. Kan dock varken inse eller acceptera att han har blivit så gammal, att jag börjar bli gammal? Det är så sjukt faktiskt. Vägrar verkligen inse det. Men i vilket fall så firades detta spektakel i Onsdags med nästan alla mina släktingar. Hur tacksam är man inte för det då? Hela vägen från Stockholm, där nu alla mina kusiner bor. Jag som i alla år har sagt att jag någon dag ska bo i Stockholm, är den enda av alla som bor kvar här? Men jag är ganska nöjd med det ändå faktiskt. Tack min fantastiska släkt för att ni är som ni är, skulle inte byta bort er mot något i hela världen. Ni är bäst. Hugo är bäst. Livet är bäst. Imorgon ska jag och Filip gå på bröllop. Hoppas han får lite mersmak från det så vi också kan gifta oss en dag.
 
Ps. Ni som varit uppmärksamma på bilderna ovan kanske ser att jag har två klänningar på mig, på en och samma dag. Det hände en liten incident när jag hämtade smyg-snusarn efter att han åkt flak. I min nya bil som är en månad gammal, samt min klänning som är köpt för en vecka sedan :):):):) tur han tog studenten den dagen, kunde ju inte riktigt göra annat än att skratta åt det hehe. Han blir nog som sin syster när det gäller alkoholintag och taktiken kring det :):):):)
 
Ps2. Mamma skäller alltid på mig att jag inte ler med tänderna på kort, förstår nu vad hon menar då jag ser ut som en hamster när jag ler med stängd mun och mina stora kinder. Anledningen till det är att jag för det mesta alltid har snus i käften och vill gömma det på kort :):):):) nu var det slut med ps. Hej. 

RSS 2.0