Goshelg.

Födelsedagsfirande för Sam mitt ute i ingenstans i fredags. han bjöd på ett riktigt jävla beach party med badtunna, vattenskidor, ring osv. Jag höll mig dock på land och framför brasan eftersom jag hör till den sortens människor som alltid fryser. men kvällen blev helt klart super! 
 
i lördags fick vi bebis besök i form av två hundar. Kräftskiva/ grillkväll och sleepover bjöd den kvällen på Innan vi sa hejdå till dom igår kväll. och idag, måndag igen, och dubbeljobb för min del. allt är precis som vanligt här nu när det är högsäsong. Hejdå till de sociala livet ännu en gång. Ska väll dock hinna med lite träning ikväll är tanken.... Adjö! 

Soliga Måndag!

Älskar att man kan få ta del av Vädret på eftermiddagarna nu tack vare mina nya, normala arbetstider. Även om kvällarna går så fort, så är det skönt att kunna göra annat än att vara instängd på jobbet. Vi tog iaf en powerwalk i det fina vädret idag, vi tog till och med tag i de där jäkla gymkortet som ska köpas och åkte till Anderstorp för att fixa det där! Ska bli skönt att få bort dem där extra kilona som medföljer efter sommaren. Så imorgon förflyttar vi oss in till gymlokalen och kommer inte ut förrän nästa semester. Börjar först tisdagen med lite massage på jobbet, kan ju faktiskt bli en bra dag imorgon! 
 
 

En vecka efter semestern.

Som vanligt har jag inte hittat någon tid till att uppdatera här, men det tycker jag är ett bra tecken, för sysselsatta har vi varit hela tiden sen sist. 
 
vår sista semestervecka i Halmstad var lite mer grå i väderväg än alla våra andra tre semesterveckor. Men det hindrade oss inte från en utekväll på måndagsklubben, dock inte så långvariga därinne då vi var alldeles för törstiga den kvällen. Tisdagen blev en vilodag samt bort bjudna på kvällsmat till Filips moster. Onsdagen umgicks jag med min kära mor på stan och fick med mig ännu mer grejer hem. olearys på kvällen och det årliga familjemästerskspet, denna gången bowling! Torsdagen blev det ännu mer god kvällsmat på Wild West och avslutade med bio inne i stan. Fredagen åkte vi hem, och både fredag och lördag var vi bortbjudna på kvällsmat. Vi har varit väldigt bortskämda med mat denna semestern, och väldigt lata får jag väll också erkänna. Men mat är verkligen något jag jag tycker om att lägga pengar på, eftersom det är de bästa som finns. Hade jag haft ekonomi till det hade jag provat nya restauranger varje dag! 
 
Och så har ju en hel arbetsvecka gått, med nya arbetsuppgifter för min del. Sa hejdå till lagret i maj månad, och i måndags började jag som ekonomiassistent. Dock är jag kvar på Elkedjan, men det känns för jävla bra och satan vad kul det är! Söndagsångesten fanns inte alls sista dagen på semestern. Så himla skönt. Nu är det bara 130 dagar till Puerto Rico, går alla veckor lika snabbt som denna första veckan så lär det inte bli någon jobbig höst för mig inte. 
 
Avslutningsvis slänger jag upp lite bilder från sista veckan i Halmstad. På återseende amigos! 
 

En vecka senare, igen.

Så mycket att göra, så lite tid för detta... Nu var det en vecka sedan här igen. Men vi har haft en så himla fin vecka i Trosa och huvudstaden. Trosa känns verkligen som hemma för mig! 
 
Vi satte oss på Fina Fisken första kvällen för att dricka drinkar och umgås med mina släktingar innan det var dags att åka till nästa destination dagen efter, älskade Stockholm! Jag och Filip bodde på Sheraton två nätter och första kvällen bjöd Beyonce på en riktig jävla kanon kväll. Vilken kvinna! Vi var helt tagna både jag och Filip när vi gick därifrån. Fem av fem absolut! 
 
Självklart tog vi en heldag på Mall, där jag fick höra att stockholmarna kallar det fantastiska stället för Mos. Tog ett tag innan jag förstod logiken i det där, haha! Filip var väll sådär imponerad, men mest för att jag kanske blir världens jobbigaste och galnaste flickvän när det gäller shopping. Men vi klarade hela dagen utan att slå ihjäl varandra och avslutade sista kvällen med en dejt på Stockholms gator. 
 
Gröna Lund, grillkväll i Trosa, åka båt runt älskade Trosa skärgård, minigolf och fantastiska kvällar till solnedgången har vi också fått vara med om.  Vi bor verkligen super i de lilla radhuset i Trosa precis vid hamnen. En vecka går fort när man har roligt och nu är vi tillbaka till Halmstad för att tillbringa sista semesterveckan här. Vi ska även ut och röja på måndagsklubben ikväll för sista gången denna sommaren. Jippi. 

RSS 2.0