90-tals natta & Golvläggning.

 

Ber om ursäkt först och främst för den dåliga kvaliten på bilderna, MEN Alltså kolla vad fint det blev med vårt nya golv. Jag är så nöjd. Det börjar faktiskt sakta men säkert likna ett inflyttningsbart hus. Även träpanelen som vi har spikat upp på väggen blev helt fantastiskt mysigt. Är så taggad på att få börja inreda vardagsrummet nu!

Som ni kanske förstått så har vi ännu inte flyttat in huset, vi bor fortfarande hos Filips föräldrar. Vi hittar nya saker hela tiden som vi vill göra om eller fixa till innan vi flyttar in, samt att vi har lite otur på vägen med renoveringen. Antar att man alltid kommer hitta saker man vill göra om i huset haha. Tur då att vi har köpt ett super litet hus, annars hade vi nog aldrig blivit klara... Men badrum är så gott som färdigt, och jag längtar tills jag får visa er! Det blev helt perfekt. Även sovrum är klart, och vardagsrummet fattas lite golvlister sen är det också färdigt. Och jag är som sagt sååå jävla taggad på att börja inreda detta hem!!!
 
Hade dessutom en himla trevlig kväll med ett helt fantastiskt gäng i Fredags. Därav första bilden.
Och ni som känner mig vet ju hur jag brukar må dagen efter, inget undantag i lördags kan jag säga haha!
 
Nu stänger vi in oss här på kvällarna en vecka till och håller tummarna på inflytt till helgen.
Och förresten, vet ni vad jag ska göra mer i helgen? Jag ska sitta bara några meter från en helt underbar människa, och lyssna på honom när han sjunger - OSKAR LINNROS!!!!!!!

Sneak Peek.

Ni får helt enkelt ta att det kommer vara mycket renoveringsbilder just nu, kanske lite tråkigt men eftersom renovering är det enda spännande som händer om vardagarna nu så får det bli såhär - Enjoy!

Det går framåt med stormsteg i vårt badrum nu, efter mycket förseningar och byte av kakel så är det äntligen uppe på väggarna. Och vi är så jävla nöjda, älskar den gråa nyansen och dem stora kakelplattorna. Det fanns nog en mening med att vi skulle byta kakel, för det här är heeeeeeelt perfekt.
 
Idag lägger dem golvet, som är samma nyans som väggarna, sen ska dem andra två väggarna målas vita. Till helgen är det eventuellt färdigt. HUUUUUR SJUKT?!!! Och hur sjukt att vi kanske kan flytta in i huset till helgen, känns overkligt men vad jag längtar till den dagen. Även om det är super trevligt att bo hos sina svärföräldrar längtar man ju varje dag till att få flytta in i sitt egna hus. Men vi kämpar på, sakta men säkert går det nu framåt vilket är himla positivt.
 
Kram

Första före - & efter bilderna.

En aning tråkig före och efter bild kanske, men jag är så jävla nöjd över att vi målade golvet. Himla smidigt och super snyggt, även om det sticker i ögonen nu när man går in i detta rum. Det är väääääääldigt vitt och ljust, men jag gillar ju det! Tänk er en stor grå matta, vår gråa säng, våra vita sängbord och en massa ljusa kuddar. Tror det kommer bli fantastiskt sen när det är dags för den biten. Nu är det bara fönster och dörr som ska bytas av snickarna, och upp med lite taklister, sen är faktiskt sovrummet klart för inflytt av möbler. Och vi går vidare till nästa rum, ett av fyra rum klara, haha!

RSS 2.0