Från i tisdags.

Vi firade alla hjärtans dag i tisdags med att gå på date och äta Kinamat, och även bokade resa dagen till ära. Att jag har sån tur som får umgås med denna människa såna här dagar, och alla andra dagar om året. Det är jag så lycklig för! 

Gottefrukost

Duktiga jag gick upp tidigt och slängde ihop lite scones till mig och min morgontrötta sambo. Mycket uppskattat och väldigt gott!! Igår drack vi vin och kollade mello, det var trevligt. Och idag ska vi gå på fifty shades, det kommer bli mycket trevligt tror jag! 

Fredagkväll.

Gårdagens intag av mat. Jag och Filip bjöd Sanna på mat igår, eftersom hon fick det av oss i födelsedagspresent. Vi gick sedan hem mätta och belåtna för att inta soffan, för att någon timme senare somna gött. Idag är det lördag, och bästa dagen på veckan, MELLOFEST! 

Roquetas de Mar

Jag tror äntligen att vi har bestämt oss. Det är inte lätt när två envisa hjärnor sätter sig vid datorn och ska försöka komma överens om en resa. Men nu har vi nog kommit överens, tro det eller ej... Från att ha varit helt inställda på Kroatien, till att ha krigat om Cypern och Italien, så landar vi på Roquetas de Mar, Almeria och favoriten Spanien. Vi vill börja vår semester med en riktig Svensson vecka med sol, bad och all inclusive. Som hittat!
 
Har känts lite tomt nu när inte en enda resa är bokad, men det kommer snart ändras då vi har planer på två resor till detta året. Förhoppningsvis Paris i påsk och solsemester över nyår. Kanske är dags för mig att resa till Thailand för första gången och övervinna flygrädslan?! Det får bli en diskussion angående julresan om någon månad tror jag. Nu ska vi börja vara snälla mot varandra igen. Kram 

RSS 2.0