Midsommarhelgen

En vecka senare, efter en super mysig midsommarhelg ute i ingenstans.
En sån där typisk midsommarafton bestående av champagnefrukost och massa jordgubbar, skapande av krans samt midsommarstång, sill lunch, 5-kamp, grillat, quiz och självklart en massa regn från vädergudarna! Men vilken fin dag det där var.
 
Vidare mot Halmstad på midsommardagen för den årliga fyllan på Leffes.
Kanonkul de första timmarna då vi nästan var först in på stället för en gång skull,
därav stängde vi inte stället, men vi var nöjda med vår insats!
 
Dagen efter midsommardagen, även kallad Söndag, drog vi vidare till Göteborg för att få uppleva något av de mäktigaste jag någonsin skådat med egna ögon - Coldplay!
Trodde inte att något någonsin skulle kunna toppa Beyonce live,
men detta var helt klart i samma klass och en av dem bästa konserterna jag varit på.
 
Dagen efter det, kallad Måndag, även dagen till ära - Filips födelsedag. Och när man fyller år får man självklart frukost på sängen, även om den som är ansvarig för det får gå upp 05:00...... Det där har sabbat hela min veckosömn, eller så har min kropp redan infallit sig i semester-mode.
Hur sjukt är inte det då, att jag går på semester om 6 arbetsdagar?!?!?!
 

Vårt hus!

Nu har vi fått alla bilder på vårt lilla hus, så här får ni en liten förhandsvisning. Dock bara på de som vi inte ska göra om. Resten vill jag visa er när det är färdigt. Vi ska ju som sagt börja med att renovera toaletter samt måla i alla rum, så lite fix är det. Men det ska bli så kul. Har nästan inget annat i tankarna än renovering och inredning. Men får ju faktiskt inte glömma av att njuta av allt kul som händer innan flytten, bland annat två utomlandsresor! 

Finaste Filippa!

Den här donnan har fått stå i rampljuset i helgen då det var hennes tur att springa ut med vit mössa. Och ni ser ju hur fantastik fin hon är, både på studentdagen och balen. En stolt kusin har ni här!! 
 
Två andra brudar som fick stå i rampljuset i lördags var mina fantastiska vänner Julia & Paulina, som bjöd på en riktig jävla 25 årsfest! Som jag dock inte har en enda bild ifrån, måste verkligen bli bättre på de där med att ta bilder. Men jag kan lova er att jag har haft en helt fantastisk helg, och en sådan är även på ingång denna helgen också. Undra om jag kommer tycka att livet suger när alla mina roliga helger är över, för jag har faktiskt så mycket kul att se fram emot kommande veckor. 

Vi har köpt hus!!!

Stoppa pressarna!!!!! eller i alla fall tiden. Fan är vi så gamla så vi gör sånt här nu?
Tydligen, för idag skrev vi på dem sista papprena till vårt egna hus, sååååå sjukt!! 

Summerburst & Maj månad.

Nu var det ett tag sen, igen... Men mycket har hänt sen sist och jag tror inte jag kan beskriva dessa helger med rätt ord för att göra dem rättvisa.
 
Om vi börjar med denna helgen så har den varit så jävla bra på alla sätt, och ni som känner lilla mig vet ju att detta är något av det roligaste jag vet - Summerburst. Mitt 5;e år på denna fantastiska festival och jag hoppas att det blir minst lika många, hade varit kul med ett personligt 10-års jubileum haha! Dessa underbara människor har jag iaf fått umgås med hela helgen, och vilken jävla helg det blev!!! 
 
Har alltså haft två tuffa helger i rad och en tredje väntar, men jag har haft såååå jävla kul både Gisledagarna och denna svårslagna helg i Göteborg. Skönt att man har haft två dagar ledigt nu för att ta igen lite sömn samt bli människa igen. I helgen väntar ännu mer kalas som sagt, i form av studentfirande och 25 års fest. 
 
Förresten, har en liten annan sak också som tagit upp mycket av vår tid,
men som jag längtar så efter att få berätta. Förhoppningsvis snart! 
 

RSS 2.0