Senaste veckan.

God morgon! Eller god förmiddag kanske... vi har precis ätit frukost så för oss är det god morgon. Det är lite molnigt här idag och regnet hänger i luften, så vi tog lite extra sovmorgon. Jag har frisknat till och älskar livet igen, så nu ska det njutas för fullt såhär sista veckan på semestern. 
 
I veckan har vi gjort en massa mysiga saker. Vi har mest hängt på stranden både dagtid och kvällstid. Förra onsdagen satt vi i sanddynerna på Tylösand med en flaska vin och tjuvlyssnade på Darin. Han är ju ändå en fantastisk människa! Vi har även varit inne i stan för att kolla fotboll och dricka öl, suttit på stranden och väntat på blodmånen, (som vi för övrigt inte såg skymten av....) vi har varit i Båstad och suttit på stranden med picknick och lyssnat på GES, och igår var vi på bio och åt på Pinchos innan. Gott! Idag ska jag försöka lura med mig Filip till hallarna för lite shopping, perfekt väder för det ju!

Min 25 års dag!

Vilken helt fantastisk 25 års dag jag hade igår (eller i förrgår för dem petiga nu när klockan är över 12..) Vaknade upp till skönsång och presenter för att sedan ta tåget till Köpenhamn, jag hade ju aldrig varit där tidigare så kände att det var lite dags haha!
 
Vi strosade runt bland dem mysiga gatorna hela dagen och åt smörrebröd vid hamnen i Nyhavn. Och jag måste säga att Jag blev positivt överraskad av Köpenhamn, mest för att det kändes som att gå i gamla stan i Stockholm. Kommer dock alltid stå fast vid att ingenting slår Stockholm! Men så mysig den staden var helt klart. 
 
Vi gick som sagt runt på gatorna där efter vår lunch och shoppade lite, då Filip upphävde mitt shoppingförbud dagen till ära. Fick dock bara med mig ett halsband hem ifrån Pilgrim, som jag faktiskt har kollat på länge, så jag är ändå nöjd med bara det inköpet. 
 
Vi avslutade dagen i Köpenhamn med att gå runt på Tivoli och dricka Aperol Spritz, som är något av de godaste jag vet. Dagen får helt klart topp betyg men hade varit full pott om min lilla familj kunde varit med och firat mig också. Men vem tackar nej till två födelsedagsfiranden?! Inte jag iaf! Men i det stora hela är jag super nöjd med min dag igår. Tack världens bästa pojkvän och svärföräldrar för det. 
 
Idag kom livet som 25 åring som en käftsmäll, då jag vaknade upp med feber. Det har varit en minst sagt tuff dag för lilla Hannis då det varit runt 32 grader varmt i Halmstad idag, och jag som helst bara vill ligga i solen och pressa...... men jag har svettats lagom i skuggan idag, och ibland legat med filt i solstolen. Finns ju ingenting som är logiskt när man har feber mer än att man borde få äta hur mycket glass man vill. Håller tummarna för att jag mår bättre imorgon. Man får inte vara sjuk när man har semester!!!

v.29

Tänk vad tiden går fort när man har roligt. Tycker livet går för fort över huvud taget. Jag går förresten in på min sista halvtimme som 24 åring nu.  Vad hände där då?! Jag fyllde ju nyss 18, eller? 
 
Jag har i vilket fall haft en helt magisk helg med mina fina tjejer. Jag har inte ett enda kort från lördagen vilket jag tycker är super trist. Men visst är det ändå ett bevis på att man har haft det jävligt kul då?
 
Jag och Filip började denna legendariska helg i Torsdags med att äta musslor, som är något av de godaste jag vet, vilket många säkert tycker är helt galet, men jag älskar det! Nöjd o glad efter kvällens dejt vaknade vi pigga o glada för att följa upp fredagen med födelsedagsfirande av svärfar, för att sedan rulla vidare på en annan födelsedagsfest. 

Lördagen gick verkligen bara i ett. Vaknade och mådde skit, försökte fixa till det med lite smink och satte mig på cykeln och styrde bort mot Salt där dagsfest kickade igång min dag. Jag måste ändå säga att jag gillar det konceptet!! Vidare på after beach som levererade till max, och som vi nästan höll på att missa för att det var för mycket folk. Men vi dansade oss in tillslut och stod inte still förrän sista låten var spelad. 

Hemma igen efter denna kalas dag gjordes det största misstaget man kan göra efter en sån dag. Vi skulle ju bara vila lite efteråt?! Kom aldrig riktigt igång igen men åkte in till stan för att möta upp tjejerna och dansa vidare på mårtenssons, för att sedan avsluta denna helg med pasta och buss hem. På ett sätt känns det skönt att den här helgen nu är över, nu kan man slappna av och ha semester igen haha! 

Men som sagt, imorgon är en stor dag och ni som känner mig vet ju hur viktiga födelsedagar är för mig, inte minst min egna. Ska bli så spännande o se vad dagen har att erbjuda imorgon.


Första semesterdagarna.

Äntligen har lilla jag också fått min efterlängtade semester. Det är ju helt klart dom bästa veckorna på hela året, såklart eller?! Vi var väldigt snabba med att packa ihop oss i fredags eftermiddag och flydde till Halmstad där vi har börjat vår semester.  

Vi har hunnit med en shoppingrunda i stan, druckit vin på stranden i solnedgången, spelat golf på elitnivå, legat på stranden en hel dag för att bättra på brännan och varit på utflykt - faktiskt den här dagen till ära då vi imorse styrde till Båstad för att trängas med alla andra som är där denna veckan. Men att va mysigt det är där, kanske inte rätt vecka att åka dit då allt denna vecka handlar om något helt annat än vad vi kom dit för. Så vi åkte vidare till Torekov för att äta världens godaste Fish and chips. Inte ens London kunde leverera så god Fish som där! 

 Nu tänker vi avsluta denna dagen med tacos och film-mys i regnet. Hur skönt är det inte att det regnar då? Trodde aldrig jag skulle säga det men så välkommet det är. Hoppas bara inte det ser ut såhär i tre veckor nu, då kommer det sluta med att jag flyr utomlands.....


Smygstart av semesterfirande & fotboll.

Det var längesen jag fick så ont i magen av ångest som i Fredags då en efter en stämplade ut från jobbet med hälsningen "trevlig semester". Tror faktiskt detta är första gången som jag verkligen känner att jag behöver ha semester. Både hjärnan och kroppen skriker efter vila.. Men jag har ju bara ynka fem dagar kvar att kämpa innan jag också får stämpla ut för semester.
 
I vilket fall så hindrar ju inte det från att gå på semesterfest, sagt och gjort styrde jag förfest i fredags med tjejerna som gäster för att sedan rulla vidare mot hotellet. Dagen efter mådde jag som man alltid gör dagen efter, men kämpade mig upp för att ta oss vidare till Halmstad. En minst sagt kämpig dag i alla dess former. Varmt, bakfull, förlust i fotbollen och svintrött. Men vilken fantastisk stämning det var på solgården i Lördags, då dem visade storbild vid sanddynorna (nästan iaf.) ändå så mysigt! Kanske inte är rätt ord för den dagen, för alla var övertaggade och törstiga så det var väll egentligen ganska grisigt haha.... Efter den förlusten åkte vi till Filips stuga och rörde oss knappt ur soffan på hela kvällen. Igår låg vi på stranden och idag ser jag ut som en tomat.  

RSS 2.0