Vi har bokat resa!

ÄNTLIGEN har vi bokat resa, som vi så länge pratat om att göra. Det kommer bli så skönt med lite värme även denna vintern, för den 27 December åker vi till Thailand. Har ju aldrig varit där så kände att det var lite dags. Har väll egentligen inte jätte mycket krav mer än just sol och bad, och inga stora förväntningar heller då man hört så olika betyg om just Thailand. Men det jag tycker är skönt är att vi är hemma på julafton, som för mig är en av årets viktigaste dagar, haha... Därför känns det inte heller så jätte jobbigt att man börjar jobba på Måndag igen. 
 
Vi är i vilket fall hemma i lilla Gislaved igen, och jag får väll erkänna att det var så skönt att glida in i detta lilla samhälle igen igårkväll. För lika skönt som det är att åka härifrån i början av semestern, lika skönt är det att komma hem hit igen efter tre veckor. 
 
Filip är ute och snickrar på altanen igen, och jag går runt i huset och fixar. Precis som innan, och jag tycker det ska bli så skönt med rutiner igen. Vi har ju inte så mycket fix kvar av vår altan. Vi beställde matta och utemöbler igår kväll som kommer i veckan, sen kan vi börja inreda som är det vi har kvar för den här gången. Undra vad vi ska hitta på sen när det är färdigt.... Men så skönt det ska bli att kunna utnyttja altanen sista veckorna på sommaren. 
 
Nu har jag tre veckor i väskor jag ska packa upp,
jag som är så duktig på att packa har nog haft kläder för tre månader med mig haha

 

RSS 2.0