Stormen Pabuk!

Som vi inte sett skymten av dessa dagar vilket är så jävla skönt. Som min kära vän Julia alltid säger så gick den runt oss. Vi har haft två molniga dagar och igår regnade och blåste det rejält men inget mer än så. Fattar ni paniken när folk målade upp den här stormen som jordens undergång typ, och köpte på sig allt som fanns i alla market butiker. Absolut ska man ta det på allvar, och det gjorde vi också såklart. Jag tänkte allvarligt packa resväskan samt en liten väska ifall vi skulle behöva lämna hotellet... Men skönt som sagt att vi klarade oss ifrån den här i Phuket. 
 
Eftersom det var stormvarning i helgen gick inga båtar alls, så vår tur till Phi Phi ställdes in men blir av imorgon istället. Klockan just nu är 23.23 och taxin hämtar oss imorgon 05:15..... Jippi. 
 
Uppdatering; det här inlägget skulle egentligen kommit ut igår kväll men wi-fi måste ha brutits. Men vi gick som sagt upp vid 04:30 imorse, väntade på bussen som skulle hämta oss i två timmar innan vi fick kontakt med vårt resebolag som hade glömt att boka om vår resa. Typiskt att sånt här alltid ska hända oss... Så vi fick trötta gå upp till rummet och sova någon timme till. Imorgon hoppas vi att det kommer en buss och hämtar oss. Betyder alltså en lika tidig morgon till........

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0