Fotboll & Kusinmys.

Vilken helt fantastisk helg jag har haft i vår fina huvudstad. Och det slog mig vilken lyx jag har haft som fått träffa 4 av 6 kusiner denna helgen. Det är bara jag och Filip som fattas i Stockholm för att laget ska vara fulltaligt, haha!
 
Vi åkte som sagt upp till fina Stockholm i Fredags och släppte av Filip vid Friends för att sedan fortsätta till min farbror samt kusiner i Täby, innan vårt gäng också styrdes mot Solna. Vilken helt fantastisk stämning det var på Friends, och helt fantastiskt med vinst såklart. Det är verkligen något jag älskar, att vara på plats vid såna här tillställningar. Framför allt fotboll! Vi var super nöjda efter den upplevelsen och önskar man kunde varit på plats varje gång...
 
Vi följde upp lördagen med att återvända till Solna för att spendera några timmar på Mall, och just shopping timmar är ju faktiskt dom snabbaste timmarna i ens liv, ALLTID... Var bara en ynken liten klänning som fick hänga med mig hem, men en given kandidat som nyårsklänning!!
 
Vinkade av familjen senare på kvällen och fortsatte vidare in till stan på egen hand för att möta upp mina andra kusiner som flyttat dit för ett tag sedan. En helt underbar kväll med sushi och en massa vin. Så himla fina kusiner jag har och SÅ stolt att jag är släkt med dem. Verkligen helt fantastiska människor!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0