Brända turister.

 Att man aldrig lär sig av sina misstag och att man alltid ska envisas och tro att man är odödlig eller något liknande med solen. Dom där jäkla rutinerade människorna som ligger under parasollet dagarna i enda, och man tänker men din idiot du får mer färg om du skippar parasollet och ligger i solen istället. Hah, där fick vi va.. Vi är fullkomligt sönderbrända idag efter gårdagen med 8 timmars solning. Vi har därför fått vara parasoll-människor idag med varsin T-shirt på magen. Det gör så ont!!! 
 
Vi tog iaf våra sönderbrända kroppar på utflykt igår in till Rhodos stad för att strosa runt lite i mörkret. Old Town var ju bara super mysigt med en massa skit butiker och försäljare som nästan sprang efter en. Efter den resan gjorde vi inte mycket mer för världen utan somnade ganska så snabbt när vi kommit tillbaka till hotellet igårkväll. 
 
Idag har jag läst bok och vi har köpt snorkelsett. Nu ser vi ut som riktiga turister jag och Filip. Badskor, rödbrända, solhatt, badtshirt och snorklar som man inte ser klok ut i. Men det är ju semester, och jag lovar er vi är inte värst heller! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0