Inledning på nya året.

God jul, Gott nytt år & god fortsättning får jag väll börja med att skriva till er, eftersom det har ekat tomt här i dessa högtidsdagar. December kan nog vara den snabbaste månaden på hela året, men ändå den månaden där man har som minst tid. Men skönt är det väll då att Januari bjuder på lugn och ro va. Jag börjar dock komma in i nån slags mörker-depression och inser att jag behöver få se den där fantastiska solen för att inte gräva ner mig totalt.
 
Men att så mysig jul jag har haft. En julaftons morgon som började med fullt hus i vår lya, då vi tog på oss att ordna julfrukost, och då det egentligen var tänkt för 8 personer men det blev helt plötsligt 22?! En tradition som helt klart kommer att fortsätta! Dessutom måste jag ha varit himla snäll förra året, då julklapparna till mig aldrig tog slut. Och jag var minst sagt chockad för alla fina julklappar jag fick, eftersom jag knappt hade önskat mig något. hmmm.
Juldagen har ju också sin charm såklart, men kanske lite galnare charm än vad julafton har. I min familj är juldagen nästan lika helig som julafton, eftersom min far (och även farfar) fyller år den dagen. Så den 25 visar verkligen kalas familjen sig från sina bästa sidor, detta året lämnade vi dock dem vuxna själva och kalasade på egen hand upp till hotellet.
 
Och nyår då, den enda händelsen där bilderna är ifrån. Är så dålig på att fånga dessa ögonblick på bild, kanske ska bli bättre på det detta året... I vilket fall var vi ett helt fantastiskt gäng hos Julia för att fira in det nya året med tre rätters, nyårsquiz och gissa vem som skrev på facebook för många år sedan. Den sistnämnda fråge-leken var himla kul faktiskt. Fick pussa på Fille vid 12 och skåla in det nya året med mina hjärtevänner, och mådde dessutom bra dagen efter. waaaaaaaaow! Heja 2018!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0