Kruger national park!

Tillbaka till verkligheten efter livets jävla resa. Jag känner mig helt tom efter dessa två veckor. Det gör jag alltid efter att ha kommit hem från resor men aldrig som den här gången. Jag har verkligen levt livets liv under 14 dagar i Sydafrika och ville inte åka hem. Jag var inte klar där!  Det landet har verkligen fångat mig. Miljön, maten, människorna, DJUREN! Jag visste ju att det här med att bo ute i bushen och safarin skulle bli helt magiskt. Men alltså jag är nästan mållös efter dem dagarna. Fan vad världen är häftig. Jag vill bara ha mer av sånt här. Hade jag varit några år yngre hade jag tvingat med Filip på volontärarbete runt om i världen bland människor och djur. Kanske är aktuellt när vi blir pensionärer och har all tid i världen haha..

Men som sagt, dessa dagar i Krugerparken är något som verkligen satt sig i hjärtat på mig. Att få se dessa djur i sitt ”egna hem” med allt vad det innebär. Att få sova mitt i djungeln bland massa vilda djur utanför och att få gå upp och äta frukost 05:00 med apor runt omkring sig. Nae men alltså vill föralltid leva så tror jag. Att få se soluppgång och solnedgång i en Jeep i savannen…. Sydafrika är inte färdig med mig, det är en sak som är säker!

En annan sak som är säker är att det blir svårt att toppa den här resan.. Men vi hade inte varit hemma många timmar innan vi hade bokat upp en ny resa. En annan typ av resa med sol och bad i Spanien i sommar. Då fylldes det där hålet lite iaf. Men först kämpar vi i 60 dagar innan vi åker till London. Livet blir lite lättare när man har något att se fram emot. I alla fall för mig! Är spänd på att se vad 2020 har att erbjuda.  

RSS 2.0