Julfeeling.

Jag höll på att bryta ihop i veckan när vi skulle sätta upp granen, och insåg att den inte fick plats någonstans i vardagsrummet. Även om vi nu bor i hus har vi inte jätte stor yta för sånt där. Så det fick inhandlas en liten gran samt en julgranskorg, men det blev ju faktiskt riktigt bra tillslut och julkänslan är ganska så toppad. Även om jag tycker att det är huuuur sjukt som helst att det bara är en vecka kvar till jul. Tänk att det snart är ett år sedan vi åkte till Puerto Rico på GC. Det är otäckt vad tiden har gått fort detta året och jag säger som jag sagt de senaste veckorna, att detta är mitt snabbaste leveår i mitt liv hittils. Men jag är så taggad på jul och allt vad det innebär, eftersom jag har förra året att ta igen också. Men även om jag älskar julen och allt runtomkring så hade det inte skadat med en varm jul detta året också. Det får vänta till nästa år helt enkelt!

Matfrossa!

Vill ni veta hur göttig helg jag har haft? En helt fantastiskt helg som har bestått av massa mat.
Och det är ju något av det bästa jag veeeeeeeeeeet.
 
I Fredags var det julbord med jobbet, på jobbet, samt en hedersgäst som lagade vår 3-rätters måltid den kvällen. Och alltså, det var så gott. Vet inte hur jag ska uttrycka mig för att göra beskrivningen rättvisa, men det var så jävla gott så att jag lär drömma om dessa rätter. Vi satt liksom och surplade i oss selerisåsen med dessertskeden för att den var så god och ville inte lämnas kvar på tallriken. Jordärtskockan till förrätt var också helt magisk. Efterrätten var jag så taggad på så den hann jag inte ens ta kort på. Så i helhet var Fredagens julbord, eller man kanske ska kalla det julfest, eftersom det inte var någon julmat? I vilket fall mycket trevligt. 

I Lördags var det betydligt mycket mer kämpigare att gå upp när klockan ringde 07:30. Som vanligt slår det aldrig rätt dagen efter för mig och jag trodde aldrig jag skulle klara resten av helgens aktiviteter. Men med ett glas champagne och en kopp kaffe på bussen så löste det ju sig ganska bra sen under dagen. Vi var nämligen iväg med Filips jobb på julbord i Lördags. Fri-tid på stan där den enda insatsen under den shoppingen var att tvinga på Filip en julklapp till mig. Följt av en fikapaus, obligatoriskt!!
På kvällen åkte vi ut till Tylösand för att uppleva julbord samt show med duojag. Nu kommer jag svära igen, men det var
så-jävla-bra. Älskar dessa killar hur dom levererar varenda gång. Att man dessutom fick lite återblick från sommaren som var, eller feeling för den kommande after beach sommaren var underbart. Super god mat och himla bra upplägg måste jag säga. Vi fortsatte vår kväll nere på nattklubben med en massa schlager-låtar. Fantastisk kväll helt enkelt. Och fantastisk helg, såklart!

RSS 2.0