throwback thursday.

Slänger upp lite bilder från när jag och Filip var i London i början av december. En resa som vi absolut kommer att göra om i framtiden. Jag var helt lyrisk efter vistelsen på Warner Bros Studio. Så jäkla häftigt!! Jag som är ett smygfan av Harry Potter gick runt med ett leende på läpparna där inne. Och att jag fick träffa min stora idol Brittan var inte heller fy skam. Men för att göra båda nöjda på denna resan avslutades det såklart med en fotbollsmatch.
London, We'll be coming back for you one day!

sorgebesked.

Har gått i ide denna veckan här hemma. 
Umgåtts med min familj dagarna i enda. 
att det har varit en jobbig vecka är ingen överdrift. 
Ingenting har fungerat som det ska, 
och ingen kan nog sätta ord på vad man känner, 
tomhet och inga ord. 
Att man ska ta hand om sina nära och kära, 
det har blivit så påtagligt dessa dagar. 
 
vi ses en vacker dag! 
Kram på er. 

Beerpong.

gårdagens aktiviteter innehöll bland annat beerpong, mellofest och en massa vin. Det ger resultat idag då både jag och Filip har legat i sängen hela dagen och tyckt synd om oss..... Men efter att ha ätit upp två liter glass börjar vi sakta men säkert återställa oss! 

Soffläge.

Efter lite övertid på jobbet och 50 minuters powerwalk har jag nu intagit soffan med denna burk. Nu när alla andra ligger nerbäddade i sängarna redo för natten intar jag kväll. Önskar att alla hade mina arbetstider,
eller att jag hade haft normala arbetstider som alla andra. 
 

Hjärtedag.

Vilken fin dag jag har haft tillsammmans med min fina pojkvän! Vi åkte till Halmstad igår för att avnjuta en hamburgare på olearys och myskväll i stugan. Idag överraskade han mig med antagligen världens bästa alla hjärtans present - Beyonce 26 juli.
Vi toppade denna dagen med spa, helkroppsmassage och lunch på Tylösand. Vilket ställe! Vi avslutade denna fantastiska dag med en date på Max och världens största godispåse från hemmakväll. Jag är så nöjd. Och jag är så kär. 
 
Hoppas ni har haft en bra Valentines Day mina vänner! 

Nystart!

Här är jag igen, med ett nytt tappert försök att hålla denna sidan igång. Jag har suttit hela kvällen med att radera ca 500 blogginlägg sen 2008, och just idag för 8 år sedan skapade jag denna blogg. Gratulerar! 
Så, vart hittade jag inspiration till detta igen då? - inte en aning faktiskt, men jag har saknat det lite. 
 
Jag har under tiden jag varit borta härifrån gått och blivit kär i min granne, som jag numera kallar pojkvän sen en tid tillbaka. Har dessutom flyttat en trappa ner då vi kände att det inte skulle göra så stor skillnad med alla mina grejer i hans lägenhet, eftersom jag i princip har bott här sen vi blev ett par. Så här sitter jag, en våning lägre än förra året. Och det känns för jävla fint faktiskt! 
 
Jag har varit en sväng i London för första gången i mitt liv, men absolut inte sista. 
Jag har införskaffat mig en sprillans ny bil. 
Jag har blivit fastanställd på Elkedjan (ja där är jag kvar...) 
 
Men istället för att jag ska sitta här och skriva en hel novell som ingen orkar läsa ändå så visar jag er någon gång istället. Har ett x antal bilder från alla olika tillfällen som ligger låsta i mobilen som kanske dyker upp här. Så välkomna tillbaka, både till er och mig själv! 

RSS 2.0