New York!

Ni vet den där spontanbokningen av resor man gör när man vill åka nånstans?! Nä den där spontaniteten har jag aldrig haft, men alltid önskat, så igår gjorde vi det. Vi bokade resa till New York, vänta va?!?!?! Har knappt inte kunnat sova i natt på grund av att jag varit så exalterad. Den där fantastiska lyckan jag känner över livet idag är det bästa som finns. För just nu har jag så jävla mycket roligt att se fram emot. Vi skippar Paris i påsk dock men åker istället på weekend i Stockholm, Almeria i sommar och New York i September. Samt att vi vill åka nånstans över nyår, men tror vi får lägga in bromsen just nu och vara nöjda med det vi redan har bokat. & Jag är mer än nöjd, jag är överlycklig!!!!

En sån där fredagkväll.

Botemedlet för den där veckan som infaller en gång i månaden för oss tjejer, choklad! Jag var helt förstörd igårkväll och proppade i mig en massa värktabletter, och godis.
Idag blir det antingen bio och mat i Jönköping, eller stugan i Halmstad och antagligen bio där med. Kram på er. 

Goshelg.

En av mina absoluta favoriter bland dem fyrbenta sov över hos mig och Filip i fredags. En massa gos och en tidig lördagsmorgon bjöd hon på, hon fick mig till och med att gå upp tidigare än vad jag gör på vardagarna när jag jobbar, en lördag?!? Men vad gör man inte för denna lilla tös, typ allt!!! Vill så gärna ha en egen liten gosis, tror faktiskt vår första bebis blir en hund. haha! 

RSS 2.0