Påskhelgens övergång.

Det är ju fruktansvärt hur snabbt helgerna går, och hur snabbt denna helgen har flugit iväg även om det har varit långhelg. Som tur är har jag haft en kanon påsk med bara massa festligheter och annat skoj. Vilka fina människor jag har runt omkring mig, ni är guld värda! Förutom kalas har jag och Filip varit i Jönköping två omgångar under dessa dagar, eftersom vi valde fel dag för shopping i lördags så åkte vi dit idag igen. Nu ligger vi utslagna i sängen och redo för en ny arbetsvecka. Träning står högst upp på prio listan denna veckan, mitt runda ansikte börjar säga ifrån nu efter påskhelgen haha! Hoppas ni har haft en bra påsk mina vänner. Puss och godnatt! 

Förändring.

Jag som alltid har varit super blond ville prova på något annat för en gång skull, och gick ifrån salongen super nöjd faktiskt! Jag tycker fortfarande jag är blond, men med lite mer liv i håret. Precis vad jag behövde. Nu rockar jag detta ett tag och sedan blir det back on track med blondi till sommaren! 

Kvällsnöje.

Detta är vad jag har underhållit mig med ikväll, lite lyx på mig själv. nu känner jag mig som en människa igen med långa fina naglar. Skönt med en sån här lördag då jag även imorgon kommer vakna upp och må som en kung. Innan det uppvaknandet ska jag gosa ner mig jämte Filip som kom hem för en stund sen. Godnatt! 
 

Hade så gärna velat säga hejdå till dig imorgon, så nära dig men ändå så långt ifrån
Du kommer vara i mina tankar imorgon, och för alltid. 
En vacker dag ses vi igen, då ska jag leta upp dig, och alla lejon. 
Vi ses på andra sidan, fina Magnus! 

walk in closet.

Något nästan alla tjejer vill ha skulle jag tro! När jag flyttade en trappa ner för någon månad sen fick jag äran att slänga in alla mina kläder i ett förråd som Filip har, och som jag nu kallar för min garderob. Hade en liten sådan när jag bodde hemma också, något som är behövligt för mig då kläder är något jag har mycket av. 
När jag bodde i min lilla lägenhet på övervåningen bodde mina kläder kvar i flyttkartongerna för att jag inte hade plats för allt. Nu när jag flyttade ner samlade jag ihop två stora flyttkartonger med kläder som jag kände att jag inte hade plats för. Till och med sådant med prislappar på, som jag har tänkt att sälja vidare. Kanske en bloppis här kanske? 
 
Ska för övrigt försöka hitta laddaren till min systemkamera och ladda upp den så jag kan ta lite bättre bilder på allt, mobilkameran funkar ju sådär..
Tills dess får jag försöka bli vän med iphone kameran. Kram på er! 

helgens äventyr.

Fylletaxi - vara vansinnig på pappa pga fylla - känna sig obekväm på hotellet pga nykterhet - vara så fruktansvärt sugen på vin - Putte längtar hem - fyllekäk utan fylla - höra oklara meningar från en full pojkvän - må för jävla fint hela lördagen - mellofest - Frans var bäst - vinna pengar pga Frans vinst - må för jävla fint hela söndagen också - kalas för svärmor - städning - stötta broshan på innebandyn - söndagspizzan hos mor & far - söndagsfilm med ludor. 
 
Och så var det måndag igen och en helt ny arbetsvecka att se fram emot. Veckorna går ju faktiskt snabbt, medan måndagar känns som flera år.... Hoppas ni har haft en bra helg! 

Bokade resor.

Visste ni att jag redan har två resor inbokade detta året? Jag älskar att resa och uppleva nya miljöer. Hade jag bara kunnat spara mina pengar lite bättre än vad jag gör nu så hade jag antagligen varit ute och rest mer än vad jag hade varit på hemmaplan. Nästa resa som ska bokas hoppas jag på New York, eller Paris. Filip åker till LA i Maj, utan mig... Och Paris i juni, också utan mig. Men en vacker dag ska jag också bocka av dem destinationerna från min travel-list. Nu får jag nöja mig med att se fram emot Rhodos i Juli och Puerto Rico i December. Och att inte få fira julafton med snö och jultomte i år blir en tuff förändring för traditionstönten - Mig själv. 
 
bilder från weheartit

Summering av helgen.

Helgens aktiviteter har bestått av bland annat vin i fredags med mina fina vänner och avslutades på hotellet. Lördagen började en sväng med grabbarna till lager 157 i följd med en powernap eftersom jag inte mådde hundra efter fredagskvällen. Lördagkvällen spenderades i Värnamo med en planka oxfilé och bowling, och inte en enda droppe alkohol. Mådde därför så bra hela dagen igår! Tack o bock för denna helgen, nu längtar vi till löning igen! 

RSS 2.0