Derbyvinst!

Tänk att jag kunde övertala Filip till att hänga med mig till Stockholm för några dagar sen, han var dock inte så jätte svår att övertala då han tycker det är ganska kul med fotboll, som syftet var med vår lilla roadtrip i helgen. Men att va trevligt det är att vara i vår huvudstad, och vädret som Stockholm bjöd på i helgen gjorde att vi förlängde semesterkänslan lite. Vi kom upp rätt sent i Fredags så vi hann inte göra så mycket mer än bädda ner oss. Lördagen var vi snabba med att åka in till stan och käkade lunch på samma ställe som i somras på Strandvägen, som nu blivit en favorit av alla matställen. Det är ju så jäkla trevligt att sitta där utmed vattnet, dricka öl och prata om livet. Vi vandrade vidare genom stureplan, humlegården och upp mot Stadion där Summerburst ägde rum i helgen, jag som hade lite ångest över att inte befinna mig inne i år fick nöja mig med att stå utanför och känna in stämningen. Där sprack mitt mål med att ha varit på Summerburst 10 år i rad, hade bara tre år kvar haha... 
 
På kvällen åkte vi in till Solna för att äta pasta och gå på bio. Och i söndags var det dags för en av dom viktigaste matcherna på hela säsongen. Jag var så nervös så jag mådde illa och ville kräkas när vi var påväg till Solna igen. Konstigt att man kan få såna känslor för en match men man förstår nog inte det om man inte är så inbiten i ett lag haha. Som tur var så gick vi från friends arena med en vinst och jag fällde en glädjetår när slutsignalen gick, då släppte all nervositet. Skönt att den matchen är över. Faktiskt!! 
 
Nu kom vi hem till höst och stickade tröjorna har åkt på. Jag känner mig ganska redo för den här årstiden tror jag, lär nog ångra att jag sagt det men ska verkligen försöka tänka positivt denna höst. Det blir ju lite lättare när vi har en resa att se fram emot om ca 100 dagar. 

RSS 2.0