Grön dag i Malmö.

Fantastiskt påhittig rubrik för denna helgen, då vi i lördags åkte till Malmö för att se Green Day i Malmö arena.Vi hade en sån underbar dag med solsken där vi gick på malmös gator, kändes nästan som vår och det är mer än välkommet! Men om vi då ska prata om den där konserten, som jag trodde bara skulle vara skrikig och brötig då det inte alls är min musiksmak. Men så fel jag hade, för till och med jag tyckte det var en jävligt bra spelning och absolut en häftig känsla. Och även om jag bara kunde sjunga med till typ två låtar, så stod vi nästan på stolarna i två timmar och klappade. Helt klart över förväntan!
 
Igår avslutade vi helgen med Emporia och ni kan ju räkna ut hur det gick där... Mitt största beroende, och intresse får jag väll ändå säga, är shopping.. För jag blir pengarblind i det tillfället, och tänker helt fel i såna lägen. Så nu har jag lovat mig själv att verkligen rensa den där garderoben någon dag, för det får inte plats med allt nytt längre. Något som jag också lovade mig själv på väg hem igår är att jag ska sluta handla och börja spara mina pengar, för det är så många resor som jag hellre lägger pengarna på...
 
Så nu stänger jag väll in mig igen tills nästa löning, haha!
 
 

Puerto Rico

Dom här människorna är verkligen allt! Vilken jävla resa det blev. Att fira jul i solen var ju faktiskt inte så dumt, Det blev faktiskt en riktig succé. Och anledningen till varför vi var där - Juldagen - Pappsens 50 års dag, En av dom viktigaste människorna i mitt liv! Den dagen var så bra på alla sätt. Tack pappa för den här resan, och såklart resten av världens finaste familj. Tack!

New Years Eve

Vi toppade laget igår och tog bilen till Halmstad för att fira in det nya året. Så många fina människor jag har runt omkring mig, är så tacksam! Det blev en bra kväll med 6 rätters på Grand, en massa vin och såklart champagne. mums! Vi dansade in det nya året efter 12 slaget på Mårtenssons och resultatet av detta? Jobbig dag idag... Den som är minst kaxig efter gårdagen är nog Filip. Får ta hand om honom lite extra idag. 
 
Jo juste, jag har ju hunnit vara utomlands en vecka också. 
Det gick bra, och all min oro var ju såkart bara onödigt. 
Ni får snart ta del av lite bilder därifrån! 
 
Gott nytt år mina vänner och god fortsättning!

RSS 2.0