Sunday, Funday.

Kreaktiv dag med först 5 timmars jobb på jullagret och sedan storstädning av lägenhet samt ett tappert försök att få ner tvätthögarna. Nu har vi bunkrat upp oss framför soffan med popcorn, julmust, choklad och lite godis. Tur man har en sambo som är lika stor gottegris som jag, haha! Imorgon är det måndag igen, och en vecka närmare Puerto Rico. Jag har redan börjat få resfeber, som ni kanske märker..... 
Ps. Idag smygstartade jag med att sätta upp ljusstakar och jul inredning. Det får man! 

fantastiska vidunder.

Men alltså WOW, JK Rowling är fan ett geni. Önskar verkligen jag själv hade haft hennes fantastiska fantasti. Jag har verkligen varit taggad på denna filmen, med all rätt! haha.. För så jävla bra var den. TACK JK!!
 
Filip var lite sliten idag när vi vaknade och jag hade lite skadeglädje för det då min plan från början var att försöka få med honom runt på A6 för att jag "bara skulle kolla en grej" i några butiker. Det gick faktiskt sådär för han var jävligt bestämd idag. Inte ens lite mat på IKEA innan fick honom att mjukna till lite. Nåja, det kanske var lika bra idag för det har ju som sagt varit alldeles för mycket utgifter denna månaden, och för lite in... Som vanligt. Därför hoppar jag in i tomte verkstaden imorgon och jobbar lite. Packa julgranar och tomtar, det tycker jag är mysigt. Men mest för att jag tycker det är så jävla mysigt att få in lite extra cash på kontot den 25:e. 

Må bra kväll.

Kom precis hem från jobbet efter att ha anordnat en må bra kväll tillsammans med personalklubben. Är helt slut efter att ha blivit ihjälknådad under massagen, men så välbehövligt då jag har så jävla ont i axlar och rygg konstant.... Blir alltid helt groggy efter massage och världens huvudvärk. Men trevligt har vi haft jag och mina arbetskamrater och det behövs ibland också för att liva upp stämningen i höstmörkret. 
 
Imorgon är det fredag, Igen?! och en lugn helg väntar med bio och date på Lördag. Kan man vara taggad på att se en film? Isåfall är jag det, minst sagt, haha! och huuuuur sjukt är det inte att det är första advent nästa helg? Jag som då sticker iväg över jul intalar mig själv att det är okej att sätta upp granen till första advent så man får njuta lite innan den åker ner igen. Jippi. 

at the office.

Här sitter jag och hänger framför datorn varje dag, självklart med mina två hjältar i sikte. Fina Oskar Och Daniel! Ni som har hängt med en stund vet ju om att jag har jobbat på Elkedjan från det att jag tog studenten, nästan... Och jag har alltid tyckt om lagerjobbet, det är faktiskt roligare än vad många tror. Men jag kände väll som så många andra att paniken över livet började rulla in och jag började fundera på att testa något nytt. Då fick jag denna möjlighet och en provanställning på Elkedjan som ekonomiassisent. Och vilken jävla fullträff det blev! Jag älskar verkligen mitt jobb. Vända på papper och svara i telefon, som jag så fint beskrev det när jag var liten, och jag kunde inte i min vildaste fantasi förstå varför någon ville jobba så. Men jag är så jävla nöjd med mitt jobb, och tycker det är så himla kul. Och att jag har börjat få ta ansvar för lite marknadsföring på jobbet är bara ännu roligare, för det där är något av de roligaste jag vet! 
 
Men hjälp vilket lamt inlägg det blev, det är väll ingen som vill läsa om jobb på fritiden?! haha.. 
Jag tänkte jag skulle vara lite aktiv här på en vardag för en gång skull, men jag har inte så himla mycket att berätta för er. Jag gör inte speciellt mycket efter jobbet mer än att laga mat ihop med Filip. Sen intar vi soffan, och det där är ju nästan ännu tråkigare att skriva om.. Träningen har vi lagt på is också för stunden, jag gav upp efter att jag blev sjuk varannan vecka. Jag känner mig inte alls redo för att hoppa i en bikini om 5 veckor, haha! Men det är berömda nyårslöftet som kommer varje år angående träning, det får nog vara på min topplista nästa år också.... 

London baby.

Blir helt lyrisk när jag ser tillbaka på London bilderna ifrån förra veckan. Jag älskar denna stad, även om den inte bjöd på solsken denna gången heller. Men den bjöd på så mycket annat skoj och jag är helnöjd. Vi började vår weekend med fotboll på Wembley,där det tyvärr inte blev vinst denna gången heller för Tottarna. Tredje gången gillt kanske? För tillbaka ska vi absolut igen! 
 
Jag fick min shoppingdag som jag hade bestämt eftersom Filip valde fotboll, tur att fotboll är något av mitt intresse också, om man jämför med shoppingintresset hos Filip, hehe... Han var i vilket fall sådär glad på mig när vi kom tillbaka till hotellet efter 11 timmar på stan. Men ack så viktigt, för mina nya favoriter hittades i butikerna på Oxford Street den dagen. 
 
Vår weekend avslutade vi med att gå på musikal och Mamma Mia. SÅ jäkla häftigt.
Tror faktiskt Fille var lika imponerad och nöjd som jag var efter den musikalen! 
 
Ja, så nu efter denna resa håller vi oss båda inne på helgerna, för att stabilisera kontona så gott det går. Tycker dock det är ganska skönt med såna helger ibland också, där man bara går runt i mjukiskläder och utan smink. Får dock ta tag i det där idag med ombyte och lite ansikte eftersom vi ska både till mina föräldrar och Filips för att fira våra pappor idag. Och på tal om att fira pappa, det är bara 38!!!!! dagar kvar tills vi åker till Puerto Rico för att fira jul, och för att fira pappas 50 års dag på juldagen. Tiden går så jävla fort så jag börjar fundera på om man ska förbeställa rulatorn för att vara förberedd när den dagen slår till. hmm, skämt o sido. 
 
Hoppas ni har haft en bra helg mina vänner, kram 
 

En bortsovd fredagkväll.

En powernap efter jobbet resulterade en sen kvällsmat denna fredag. Vi vaknade för bara en liten stund sedan och insåg att vi måste ta tag i livet, iallafall när det gäller matbiten. Annars blir det inte mycket mer gjort denna fredatg. Har varit så trött idag och det har fan slitit på min lilla kropp. Jag hamnade på popquiz igårkväll med mina arbetskamrater, och man ska ju alltid envisas med att stanna kvar och  "bara" ta ett glas vin till efter quizet innan man går hemåt. Så väckarklockan imorse var mer populär än vanligt. Skönt att man ska ha en lördagmorgon utan att ställa någon klocka imorgon. 
 
Förresten, dom där London bilderna jag var så himla taggad på att lägga ut i veckan, det råkade hända något när filip skulle fixa nåt på datorn och alla bilder försvann. Orken fanns inte riktigt till att föra över bilderna till datorn igen då, men det kommer mina vänner. 
Nu ska vi äta lax, potatis, romsås och dricka mjölk. Det är ändå laaaajvet när det är gottefredag. Kram

Comeback på bästaste dagen!

 Idag är det fan ingen vanlig dag, för idag är det en av dom bästa dagarna på året - Kladdkakans dagjävel. 
Låter som att jag är jätte förbannad haha, men är bara så himla exalterad över denna dagen. Och jag har såklart bakat en kladdis, för det är de bästa bakverk som finns enligt mig. hihi. 
 
Men Hallåå, Jag sitter äntligen och knappar på en dator igen, och som jag saknat det. Vi fick en dator av Filips pappa igår när vi var där och det var så behövligt, har verkligen inte haft någon lust alls att punga ut pengar för en ny dator. och min sa hejdå för flera år sedan... Har fått in alla bilder ifrån London på datorn som jag tänkte gå igenom och redigera lite. Vi var ju där förra veckan från Onsdag till Lördag. Ha tålamod mina fans för snart får ni ta del av dem bilderna också, kanske redan ikväll. 

RSS 2.0