En helg med solsken!

När vi insåg att det kanske var sista helgen på ett tag med minusgrader och sol packade vi snabbt ihop väskorna i lördags och åkte till Halmstad. Dit vi flyr när vi behöver ha ny energi. Vi har många gånger pratat om att kanske flytta dit någon dag, men kommer fram till att vi inte vill ta bort den där känslan av att just komma bort hemifrån.. Men i mitt huvud flyttar vi snart till Stockholm som jag sagt i så många år haha! 
 
Men vilka dagar vi fick i helgen, om det hade varit garanti med några minusgrader, snö och sol varje vinter så hade jag nog inte tyckt den här årstiden är så dum. Och helst att det ska komma i november-december, kanske lite in på januari också. Men helst hade jag velat ha sommar och varmt året runt... 
 
Vi har som ni ser vandrat, och vandrat, och vandrat dessa två dagar och sugit in solen och luften. Ätit soppa ute på klipporna och pratat massa bebis. Det är ett återkommande samtalsämne just nu och vad man än pratar om så kommer mini in i samtalet. Det myset hörni. Till och med alla hjärtans dag presenten det här året fick bli till mini, men lite till Filip också. Jag har köpt det första bebis plagget i form av en tottenham body. Det är så litet och gulligt. Så nu gick nog startskottet för att börja handla kläder haha! 
 
Imorgon går vi in i vecka 22 och jag kräks fortfarande emellanåt. Fick dock ett uppehåll på 15 dagar så det är lite lugnare nu :):):):) Vi var på vårt andra ultraljud förra veckan och allt såg bra ut. Men vad det är för en liten människa som finns i magen får vi inte veta förrän det är dags att titta ut. Vi har dock bokat in ett privat ultraljud i början på april, för att Filip ska få hänga med. Men jag tror ändå vi håller oss med könet tills födelse. Så spännande!!  

RSS 2.0