Rosétisdag och födelsedag.

Det där fantastiska konceptet som hotellet kör med på Tisdagar har ju äntligen börjat igen, och gårdagen till ära fyllde min fina lillebror år så vad passade inte bättre med kombon rose och födelsedagsfirande? Vilken gotte-tisdag! Det känns så konstigt att denna lilla figur bara har ett år kvar till 18, vart tog den tiden vägen liksom?
 
Ps. Låt inte bilden förvirra er, han var gladare än vad bilden visar.
Typiskt att elaka syrran alltid ska ta bilder....

Jönköping away.

Så var ännu en helg förbi och söndag ännu en gång. Kan ni fatta att om en vecka går vi in i Maj? Det är ju så sjukt vad livet rullar på fort just nu. På både gott och ont! Och ännu sjukare tycker jag är att det fortfarande trillar ner snöflingor titt som tätt från himlen. Är sååå trött på detta väder nu.....

Jag tog mig i vilket fall till Jönköping igår med ett gäng grabbar för att få uppleva lite fotboll igen. Stämningen var fantastisk fram till att 2-1 målet sparkades in, och vi fick åka hem med förlust igen.. Fick dränka besvikelsen med lite vin igårkväll och avslutade det på hotellet. Nu väntar Halmstad borta om två veckor och jag hoppas verkligen oturen har vänt tills dess!

Har förresten så mycket kul att se fram emot nu dom kommande veckorna. Och allt kommer gå så fort så ska verkligen försöka njuta av allt kul som händer och leva i nuet. Jävligt klyschigt ordspråk men jag är dålig på det i vanliga fall.


Något av det bästa jag vet!

Att vara just där, på plats, när laget jag åker land och rike för spelar på sin hemmaplan, det finns inte så mycket mer som ger mig sån gåshud som där. Det är väll en anledning till att jag alltid velat bo i Stockholm, så jag kan gå på alla hemma matcher, haha!
 
Vi avslutade vår weekend med fotboll i Måndags, dock med förlust... Lång bilresa hem till Småland och hoppade ner i vår egna säng runt 11 tiden. Resultat - trött hela veckan. Får ta igen lite sömn nu i helgen så man kan känna sig som en människa på morgonen. I helgen spelar AIK mot Jsödra, i Jönköping.. och jag kan inte gå, det gör lite ont i hjärtat att inte kunna det när det är så nära. Jag får ta igen det!!
 
Hoppas ni haft en bra påsk. Kram!

Fina Stockholm!

När det väl gäller, så är vi människor väldigt fina. och just hur vi hanterar en sån här hemsk sak efteråt så tror jag stenhård på mänskligheten. Så mycket kärlek som har visats efter den tragiska händelsen förra veckan, det är så fint! Det var många känslor när vi gick på Drottninggatan idag, både lite obehag men samtidigt en sån trygghet. Poliser som vandrar fram och tillbaka på gatorna samt människor som fortfarande lägger blommor på gatorna. Det var bara så fint helt enkelt!
 

Och vilken kanon dag Stockholm har bjudit på, till skillnad från gårdagen då vi åkte upp i min lilla bil med sommardäck på och hade snö och halka hela vägen. Men idag - klarblå himmel, strålande sol och vindstilla men dock alldeles för kallt för att vara i mitten av april?! Men idag gick vi bara runt och njöt av vår fina huvudstad. Imorgon har jag blivit lovad en hel dag på Mall Of Scandinavia, och ni som känner mig vet hur taggad jag är över att ha en hel shoppingdag framför mig. Kliar redan i fingrarna när jag ligger här och har tjuvstartat lite med att kolla runt på nätet. Farligt de där!

Hoppas ni har en fin påsk! Kramis


Livets Schnitzel!

Söndagslunchen idag på Limmareds värdshus, och denna Schnitzel sviker fan aldrig. Så himla god och så mycket mat. Får ta en längre powerwalk efter denna middag. Jag var alldeles för trött imorse för att hoppa upp när väckarklockan ringde. Man ska helt enkelt inte ha det på helgerna!

Nästa vecka väntar kortvecka och en weekend i vår älskade huvudstad, som jag tror kommer vara en väldigt känslosam helg. Men min vecka börjar med fotboll i Borås imorgon, så kul att det är igång igen!


Goslördag.

Det kändes bara så skönt att umgås med familjen idag efter gårdagens händelse. Det finns ju inga ord som någonsin kommer räcka till för detta hemska som har hänt. Det ska ju bara inte kunna hända!

Jag hade mina föräldrar i en annan storstad igår men halva min släkt i Stockholm, varav alla mår bra. Nu gäller det bara att gå vidare.

I vilket fall så bjöd vi familjen på mat ikväll då mamma fyllde ett år äldre i torsdags. En kalas kväll helt enkelt och nu ligger jag i sängen och inväntar sömnen. Ska försöka komma upp i tid imorgon för lite träning. Tur att man inte alls är morgontrött.........


Tillsammans.

 
 

RSS 2.0