Nattgäster.

Har haft Svea och Sally på besök över natten och gosat hela lördagen. Nu känns det nästan alldeles för tomt utan deras närvaro. Tur att Filip är hemma igen ifrån sin resa, dock sticker han ju iväg snart igen.. Jag vet inte riktigt vart den inspirationen finns som jag hade när jag startade upp detta igen, den är iallafall helt försvunnen nu. Ska försöka hitta den igen! 

Rosétisdag.

Gårdagen bjöd på alldeles för mycket rosévin för att världens bästa Tanja styrde upp kvällen så himla bra. De här med rosétisdagar är ju en riktig vinnar idé faktiskt. Har därför varit extra trött denna Onsdagen... Men den har ändå bjudit på födelsedagsfirande för Hannis som fyller år idag, samt god mat och efterrätt. Därför går jag och lägger mig mätt och belåten nu. Kram på er. 
 

Avskedsmiddag.

Låter ju helt fruktansvärt med avskedsmiddag, men en liten sådan hade vi igår Jag och Filip. Lagade god mat och till o med en efterrätt på det, kollade på film och bara myste. Imorse stack han ifrån mig och lämnar mig här i två veckor då han just nu är på väg till San Fransico. Inte alls avundsjuk.... Men Sveriges väder just nu levererar ju totalt så på den fronten är jag ganska nöjd. Sitter på balkongen och försöker få lite sol på mig och kämpar med den där jävla pollenallergin som jag nog inte är ensam om. Långledighet på detta också är ju inte helt fel! Ikväll blir det käk på hotellet och rosevin! 

Valborgs helgen.

Helgens aktiviteter sätter sannerligen sina spår. Har mått så dåligt idag att jag knappt gått upp ur sängen. Har varit lite små sjuk i veckan också och det spökar fortfarande runt lite i kroppen. Men vilken trevlig helg jag har haft! 
 
Jag och Filip var på date i fredags i Jönköping där vi åt på Bada Bing, och som numera klassas som ett av mina favorit ställen. Vilka hamburgare! Och sötpotatis är något som är väldigt populärt hos mig. Så gott! Vi följde upp den kvällen med bio, där jag stod för valet - Djungelboken såklart. Och den levde upp till förväntningarna helt klart, men den tecknade kommer alltid vara bäst! 
 
Igår var det ju, som alltid denna helgen, siggespremiär ute i skogen. Förfest hos Julia med en massa hjärtevänner med ölspel och en massa vin. Skönt att det bara är kortvecka nu för jag hade egentligen behövt en söndag till för att orka 5 nya arbetsdagar. Kul också att långhelgen redan är planerad då jag och Julia sticker till Göteborg på torsdag. hoppas er helg har varit bra mina vänner. Det har min varit! 

RSS 2.0